Şimdi Ara

cpu %100de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayrımdayken yneile desem bile cpu kullanımı maximumlara fırlıyor. en çok meşgul edenler:
    spoolsv.exe;
    explorer.exe;16084
    svchost.exe;19620
    ya bi de bellek kullanımında hiç bi artış yokken cpu kullanımı abarıyo. napmam gerek?

• bilgisayarında virüs olabilir
    virüs programı kurup bi tarat bence
  • KASPER vardı hemde dün update etmiştim başka tavsiyen varmı? daha iyi bi ativirüs programı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darqness

KASPER vardı hemde dün update etmiştim başka tavsiyen varmı? daha iyi bi ativirüs programı?

AVAST BİR DENE...
  • kaspersky yeterlidir.fakat trojen ve spyware leri bulamaz bu antivirüs.bunun için ad aware programıyla trojen araması vede spyware içinde başka bir spyware programla aratsan belki faydası olur.bu casus yazılımlar işkence şu bilgisayar dünyamızda maalesef
  • makine babama tahsis edilmiş durumda evde adam okey oynayamıyo benm makineye göz dikti

• Arkadaşın dediği gibi ad-aware ile tarat. Bir de çalıştıra girip msconfig yazarak başlangıçtaki yazılımlara bak. Garip isimli, tanıdık gelmeyen birşeyler varsa başlamalarını engelle. İşe yarayabiliyor. Bazı durumlarda antivirüs veya diğer yazılımlar virüsü (veya truva) silemiyor. Bu durumda güvenli kipte başlatıp elle silliyordum ben. Ama her zaman böyle olmuyor. İşlemciyi %100 kullanan yazılım hangisi görev yöneticisinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ocak 2006 15:31:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %100 cpu sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antivir diye bi program var bi dene
  • tek bir yazılım yok öyle abartılı boyutlarda sorudakiler en fazla oyalayanlar aslında onlar da abartılı deil ama . ad-avare download ediyorum bide antispyware var elimde biras uraşayım teşekkür ederim yardımlarınız için
  • arkadaşlar sorun anladığım kadarıyla ya sp2den kaynaklı ya da bios update den her çaresiz gibi format attım ve kurulusta 800b0100 hatası verdi 39. dakkada eğer zamanı olan varsa araştırabilirmi? benm finallerim var onn için ilgilenemiyorum.bilgilendirirseniz sewinirim
  • BAK PC DE
    CTRR+ALT+DEL YAP

İŞLEMLERE GEL YÜZDE YÜZ KULANAN PROGRAMI BUL GÖREVİ SONLANDIR DE
    BÜYÜK İHTİMAL SENDE
    KURLMON.DLL DENEN İLLET VİRÜS VAR
    ARKAŞLAR BU VİRÜSÜ NE AVAST İSLİYO NEDE KASPERSKY 6YI KURUM ODA SİLEMEDİ
    BİEŞLER YAPTIM SİLDİM AMA HATIRLAMIYOM ŞİMDİ
    BU GENELDE AĞDAN BUŞANA Bİ VİRÜS 4PORTLU MODEMDEN NET DAĞITANLDARDA VAR
    AMAN DİKKAT
  • SP2 kullanıyorum ve öyle bir sorunum yok.
    İşlemci kullanımı %1 lerde.

Sistem geri yüklemeyle önceki bir zamana yükleyin ve sistem geri yüklemeyi, Uzaktan yardımı ve fazla kullanıcıları iptal edin.Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet'i seçin ve users menüsünde kendi kullanıcı adınız, administrator ve guest hesapları hariç diğerlerini silin.
    Daha sonra sistem geri yüklemeyi tekrar açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prenses Elion -- 18 Ocak 2006 7:43:14 >
  • Bende de WDDG Server'ı çalıştırdığımda aynı şey oluyordu, mouse bile donup kalıyordu P4 2.8 1GB Ram'de zar zor ctrl+alt+delete yaptım bir baktım ki 4 tane program %100'ü bölüşmüş işlemciye ısınma testi yaptırıyorlar. Ne yaptıysam düzeltemedim bu problemi en son dün yeniden kurdum ve şuan için gayet stabil ve de problemsiz gibi görünüyor bu arada auto patcher 5.1 'i de öneririm arkadaşlar...Forum da aratırsanız link'ine ulaşabilirsiniz...Antivirüs programı olarak Antivir kullanıyordum böyle bir problem çıkana kadar memnundum ama artık değil, karpersky'i deneyecem artık microsoft antispy ile birlikte...

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.