Şimdi Ara

Cpu 8 Pin modüler kablo önerebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80+ GOLD 750W psu kullanıyorum. Anakartı değiştirdim. Anakartta 8+8 16 pin cpu girişi var fakat benim modüler psu da sadece 8 pin cpu kablo var. Şu an sadece 8 pin ile çalıştırıyorum ve bir tane 8 pin cpu kablo satın almam lazım.

Psu fotoğrafları girişte mevcut. 8 pin, sağlam önerebileceğiniz marka bir modüler kablo var mıdır?

Cpu 8 Pin modüler kablo önerebilecek var mı?

• Bir tane daha 8 pin takmanıza gerek yok üst seviye bir işlemci kullanıyorsanız bir de üstüne overclock yapıyorsanız termal iyileştirme için 8 yerine 16 pin giriş koyuyorlar.Büyük bir ihtimalle ihtriyacınız yok .

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Rtx 3070 Ekran kartı ve 9800x3d işlemci kullanıyorum. İşlemciye overclock yapacağım. PBO ayarlayacağım diyelim yinede 8 pin yeterli olur mu? Sadece cs2 oynuyorum ve bazen yayın açıyorum

• Modüler psu kablosu için üreticisiyle iletişime geçmeniz en sağlıklısı.
    Attığınız resimde mesela, hangi pin 12v, hangi pin nötr ucu bilmiyoruz. Bir standart olmadığı için model bazında bile farklılık olabilir. Mesela GF3 kablosu buna uymayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

o kadara gerek yok bir kullanma kılavuzu vs vardır bu tarz bir ekran kartı ve işlemci kullanıyorsanız zaten 850w powera bile geçebilirsiniz zaten gpu upgrade vaktiniz gelmiş şu an pc bu şekilde çalışıyorsa hiç kabloya gerek yok ileride psu değiştirir gen5 bir psu alırsınız.

• 8 pin bağlayıp cpuyu stres altında hwinfodan izleyin vrm ısıları ve çektiği watt ve frekans değerlerinde kısıtlama görmezseniz ondan sonra kablo bakın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.