Şimdi Ara

Cpu Core Voltage icin guvenilir programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. İslemcimi overclock edip voltaj vb. degerlerini kontrol etmek istemistim. Msi command center adli uygulamaya girince sok olmustum. Uygulamaya girdim normalde islemci voltaj degerinin 1.220 olmasi gerekirken 0.400,0.48,0.300 gibi degerler gosteriyordu. Bios a girip default settings yaptim. Sonra tekrar girdim baktim yine ayni degerler cikiyor ve warning veriyor. Cpu-z den baktim degerler olmasi gereken gibi. Simdi bidaha oc edip cpu-z den bakicam.
    1-Cpu-z mi yalanci command center mi?
    2-Command center in hakli olmasinin imkansiz olmasi gerekmez mi? Yani hangi islemci 0,150V de calisabilir ki crush vermeden?
    Bu arada dedigim deger Vcore degeri ayrica islemcim intel i5 4690k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemcinin voltajını sensor chipler ölçüyor fakat bu ölçü farklı programlarda farklı yorumlanabilir doğruya en yakın yorum bios un verdiğidir.. bunun dışında eline internette anakartına göre bulabileceğin cpu voltaj ölçüm noktalarından avometre ile tam kesin ölüçümde yapabilirsin..ama ne gereği var değil mi ???
  • CPU-Z kullanabilirsin. Voltajın düşük gözükmesinin nedeni işlemci boştayken voltaj düşürüp güç tasarrufu sağlaması olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCCT de CPU 1400 mhz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.