Şimdi Ara

cpu ekran kart dorboğaz yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x4 925 oc ile 3.2 civarında rx 460 veya 560 almayı düşünüyorum darboğaz olur mu? olursa ne oneririsiniz?300 350 tl civarı butce var 2. el alacam malum kasa eski. performns test ile cpu mark puanı 3890 civarı çıkıyorcpu znin benchmakında 600 puan civarı cıkıyor.biraz araştırdım işlemciye uygun gtx 650 ti bunu öneriyor

• 2. elden 750Ti al kullan.
  • hocam rx 460 750 ti dan acıkara onde gosteriyor performans testleri ?
  • joseph1453 kullanıcısına yanıt
    işlemciye 650ti öneriyor fln demişsin onun yerine 750ti al dedim.

Sen bütçene ne uyarsa onu alırsın alırsın ozm, 750ti ile rx 460 arasında da pek fazla açıklık olduğunuda sanmam ama doğrudur bazı oyunlarde belki 3-4fps fazla veriyor olabilir, kimi oyunda gerisinde de kalıyordur.

Kısaca o seviye (bahsettiğin) kartlar işlemcine uyarlar.
  • İ3 3220T ile rx 460 kullanıyorum, GTA 5'te ucu ucuna yetiyor, BF4 te falan büyük maplarda falan ayarları bayağı kısmam gerekiyor, sen hesapla gerisini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • örnekleme için tesekkur ederim muhtemelen bana yeterli olur cunku oyle aman aman yuksek ayar takıntım yok karsımdaki hedef piksel piksel gozukmesin bana yeter:) kısacası 460 anlasılan işimi gorur sıkıntı cıkarmadan.yeni baslık acmadan bir soru daha sorayım stok fanı değişip 100 tl civarı bi sogutucu alsam M4A78LT-M LE anakart ile kaçı gorurum tahmini?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.