Şimdi Ara

CPU fanını çıkardım şimdi bilgisayar açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bilgisayarım çok ses çıkartıyordu bende çok tozlandı üflüyerek temizliyim dedim (hataymış siz sakın denemeyin), bu sebeple fanı çıkardım tozları temizledim ve aynı şekilde geri taktım fişini bağladım. şimdi bilgisayar açılıyor ama bikaç saniye çalışıp geri kapanıyor. işlemcim pentium 4 bilgisayarı açamadığım için ayrıntıları göremiyorum.

sizce bu problemi nasıl çözebilirim.

Teşşekür ederim.

• işlemcin tam oturmamış olabilir dogru taktıgından emin ol..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 15:50:46 >
  • işlemciyi çıkarttıgını sanmıyorum fan baglantısını kontrol et olmazsa bios pilini çıkart 220 fişini sök 5 dkk bekle tekrar dene
  • Nasıl çıkardın merak ettim, yani işlemci ile birlikte mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

işlemciyi çıkarttıgını sanmıyorum fan baglantısını kontrol et olmazsa bios pilini çıkart 220 fişini sök 5 dkk bekle tekrar dene

ben sadece fan çıkardım gerçi işlemci yerinden oynamış olabilir mi? bunu için işlemciyle şöle bi oynasam yeterli olur mu? olmadı, dediklerinizi araştırıp yapmayı denicem.
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertTheGreat -- 29 Haziran 2008; 23:00:18 >
  • Valla arkadaşım büyük ihtmalle fan yerine oturmadı ve işlemci aşırı sıcaktan kendini kapatıyor.Fan ı bir daha sök ve tam oturduğundan emin ol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahcoo

Valla arkadaşım büyük ihtmalle fan yerine oturmadı ve işlemci aşırı sıcaktan kendini kapatıyor.Fan ı bir daha sök ve tam oturduğundan emin ol..

eyv. arkadaş harbi öyle olmuş fan yerine iyi oturmamış çıkardım taktım şimdi çalışıyor.
    bu arada tozları temizleyince daha az ses çıkarmaya başladı.

bu kadar hızlı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.