arkadaşlar merhaba bende pıv 2.8 478 cpu bir sistem var bu sistemde anakrtın biosuna giripte cpu ısısına baktığımda 48 başlıyor 65 kadar zamanla artıyor ve makinem aşırı derecede ısınıyor işlemci fanının soğutucu sıvısını temizleyip yeniledeğimde halde problem devam ediyor fanıda değiştirdim gene aynı bana acil yardım ederseniz sevnirim
iyide arkadaşım zaten 478 pinli cpu larda normal o ısı ama illede olmaz diyosan anakart ve cpu yu değiştirmeni tavsiye ederim ha bu arada yapabileceğin tek bişe daha var oda extra fanlarla kasayı soğutarak düşürme şansın var
adakora katılıyorum yapacağın en mantıklı şey 2-3 tane fan tak bilgisayara soğur
48 normal. Oyun oynarken ya da işlemciyi yoracak programlar kullanırken 60 lara çıkması da normal. Ama sıcaklık kendi kendine artıyorsa fanın dönüş hızına bir bak. Belki fan istikrarlı çalışmıyordur.
Kullandigin işlemcinin aynisi benim notebookta var 45-65 arasi sicakliklar cok normal
tabi anakartin yanlis ölcum yani okuma yapiyorda olabilir
termal macun sür.
Değerli arkadaşlar p4 3 ghz 512mb ram ati radeon 256mb ekran kartı 120 gb harddisk makineye sahibim.Bilgisayar açıldıktan kısa bir süre sonra cpu alert uyarısı veriyor ve sıcaklık 60 dereceyi buluyor.cpu fanı çalışıyor.Herhangibir oyun vb.çalıştığında sürekli alarm veriyor.Makineyi kapattığım zaman yer yer kilitleniyor.Ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme