Şimdi Ara

cpu ısısı, 1 derece olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün işlemcimin macununu yeniledikten sonra fanı takarken ana karta kliklenen pinlerden birini kırdım ama yinede sağlam oturduğu için bu şekilde kullanmaya başladım, yinede içimde bir kurt düştüğü için Ewerst home edition yükleyip işlemcinin ısınını kontrol etmeye karar verdim, ewerestin algılayıcısı bana işlemci ısımın 1 derece olduğunu göstermekte, bu işte bir yanlışlık mı var ? ısı 1 derece olabilir mi, eğer yanlışlık varsa nerde yanlış yapıyorum, bu arada işelemcim intel cd e6300...

değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu arada

boodmgr, image is corrupt. the system cannot boot.

ne demek oluyor ?
  • Cevap veriyorum: 1 derece olmaz.
  • Bende olmayacağını düşünüyorum, peki neden böyle olabilir, ne yapmalı ?
  • Speed Fan adlı programı kur çalıştır birde onda bak derim.Sonuçta yazılımsal olarak ölçüyor.
  • cpunun 1 derece olabilmesi için senin kasanın bulunduğu yerdeki hava -20 -30 olması lazım yada kuru buz,nitrojen soğutma falan yapıyor alman lazım. ayrıca kiss girl ne usta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartınıda macunladım, masaüstü konumda 75 derece ile çalışıyordu, macundan ve temizledikten sonra 60 la çalışmaya başladı bende biraz kasayım bakim ne olacak diye ctalays overclock la deneyim dedim 100 dereceden sonra windows çöktü :d notebooktan yazıyorum masaüstünede format atıyorum, ne talihsiz bir gün bırak kiss girl de sistem çökünce gümledi ^^
  • Senin everestinden şüpheliyim

Kiss Girl
  • hehe
    sen yine 1 dereceyi görmüşsün
    ben phenom İİ X2 550 yi 4 çekirdek açtım öyle kullanıyorum
    Everestte işlemci sıcaklığı 38 derece görüyorum görmesinede
    çekirdeklerin her birinin sıcaklıkları "0" SIFIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creed160

Senin everestinden şüpheliyim

Kiss Girl

Bnde şüpheliyim :D ama şu driverleri yüklediğim gibi yeniden 2-3 program kurup kontrol edeceğim, öteki türlü içim rahat etmez ^^ kiss girl'üme yanarım facete bile yasaklamışlardı videoyu ben dowland manager la indirmiştim :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmmaximusss

hehe
    sen yine 1 dereceyi görmüşsün
    ben phenom İİ X2 550 yi 4 çekirdek açtım öyle kullanıyorum
    Everestte işlemci sıcaklığı 38 derece görüyorum görmesinede
    çekirdeklerin her birinin sıcaklıkları "0" SIFIR

Seninkide iyiymiş, gerçi sen en azından 38 dereceyi görmüşün ^^
  • http://img199.imageshack.us/img199/2662/cpul.jpg

Boşta çalışan bir işlemci için değerler normalmidir arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aneg

http://img199.imageshack.us/img199/2662/cpul.jpg

Boşta çalışan bir işlemci için değerler normalmidir arkadaşlar ?

+12 V = 1.02 V Bu normalse CPU sıcaklığıda o derece normal bence

• kutuplarda yaşamıyorsanız, ve kasanızı dışarıda tutmuyorsanız, olmaz
  • Arkadaş nedir bu benim çilem, ewrest home edition'la baktım cpu 1 derece gösterdi, fan speed le baktık abidik voltaj değerleri gösterdi umarım catalys ekran kartı sıcaklığını doğru gösteriyordur ^^
  • http://img190.imageshack.us/img190/2813/ilemcir.jpg

Buda BlackBox ile bakılan ısı ve voltaj değerleri, çekirdeklerin ısısını gösteriyor, işlemci ısısını göstermiyor bu programda, ilginç...

+++

http://img49.imageshack.us/img49/8269/ramt.jpg

ramlari 667 mhz diye aldıydık, ama 333 mhz de çalışıyor görünüyorlar, var mı bir fikri olan ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aneg -- 20 Temmuz 2009; 2:04:58 >

• blackboxtaki ısılar normal, ramlere gelecek olursak ordaki değerin x 2 katını hesaplıycan, yani senin ramlerin 667 dir. bunun bir açıklaması varı ama unuttum.
  • everestin 2005 ten daha eski sürümünü bulursan eksi bile gösterir . sen önce programı güncelle sonra tekrar dene :))))
  • everesti güncelle cpuz ve hw monitör indir bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.