Şimdi Ara

CPU ısısı kaç derece olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel çift çekirdekli 2.66 işlemcim var arkadaşlar. Makinemde tıkanmalar oluyordu.. Spay ve virüs aramaları sonucu makinede hiç birşey bulamadım ve format attım.Tıkanmalar devam ediyor halen yani belli süre açık kaldıktan sonra makinem tıkanıyor. 2GB DDR2 ramin var ve makineyi kastırabilicek birşeyde çalışmıyor. Makinem takılmaya başladığında CPU %50-60 larda çalışıyor.

Bende cpu çok ısınıyor sanırım dedim. Speedfan yükledim.. CPU 45C iken %2-5 arası çalışıyor 56C olunca makine kasıyor baya ve speedfan da alev işareti çıkıyor.

CPU 56C çıkınca tıkanması doğalmı makinenin ? Birde normalde kaç derecede çalışması lazım?

teşekkurler.

• 56 C gercekten cok yuksek arkadasımç Bence fanın altındaki termal macunda bir problem olabilir eger fanın duzgun çalışıyorsa. İyi bir macun alıp sürebilirsin soğutma bloğunun altına. Benim de e6600 var 40-44 derece oluyor max
  • quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

56 C gercekten cok yuksek arkadasımç Bence fanın altındaki termal macunda bir problem olabilir eger fanın duzgun çalışıyorsa. İyi bir macun alıp sürebilirsin soğutma bloğunun altına. Benim de e6600 var 40-44 derece oluyor max

seninki bile fazla dostum ,bendeki 6600 en fazla 37 oluyor load da,idle 33 derece.(hem günlük 2.4@3.4ghz ocli olduğu halde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 5 Şubat 2007; 14:43:36 >
  • e6300 için anakarta (ds3) hangi dereceyi vermeli kapansın diye?
  • yani benim işlemci yana yana çalışıyor hımm..
  • Arkadaşlar birde Speedfan da AUX diye bir veri daha var bazen o 117C yazıp alev işareti çıkıyor.. Bu AUX nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyCi

Arkadaşlar birde Speedfan da AUX diye bir veri daha var bazen o 117C yazıp alev işareti çıkıyor.. Bu AUX nedir ?

Kuzey köprüsü sıcaklığı olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de 2450 ile 35 C ama havalar cok isinsa 40 i asar herhalde. o bakimdan soledim arkadasa
  • senin kullandığın bu işlemci için kullandığı teknolojik yapısı ile 44-45 normaldir
  • benım

GPU ; 49C
    SYSTEM; 44C
    CPU ; 50C
    AUX; 48C
    HD0; 36C
    CORE;44C
    CORE;49C
    AMBİENT:0C

PC CANAVAR GBİ ÇALISIO M2 GIRINCE 61 E KADAR CIKIO 2 TANE ACINCA 70 İ VURUO AMA TIK DEMIO SİZE PÇÇ YE ZARARLI MI 521 RAM 512 EKRAN KARTI AMD64 İŞLEMÇİ
  • İşlemcinin üretim teknolojisi, işlemci soğutucusu, kasa içi soğutma, mevsimsel durumlar (oda içi sıcaklığı) gibi faktörlere bağlı olarak değişen bir olay cpu ısısı. Daha fazla detay verirsen şunu yap diyebiliriz.
  • Arkadaşım şöyle anlatayım. Fan için kritik derece 62 derecedir. 45 den sonrası iyi değildir. Macunu kontrol et olmadı fanı kontrol et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.