Şimdi Ara

cpu kullanim orani %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hic bir donanim degisikligi yapilmayan bilgisayarda bir haftadir takilmalar olmaya basladi; cpu orani zaman zaman %100lere cikiyor (o sirada acik program hangisiyse o kullaniyor Performans sekmesinde). AVG ve Windows Defender ile taradik ama bir sey cikmadi. Ekran karti ve islemci fanlari normal calisiyor. Goruntude bir bozulma yok (ekran kartinin fiziksel sorunu olsa goruntu de bozulur herhalde?) Ekran karti driver'i guncel.

Sorunun sebebi ve daha da onemlisi cozum önerisi konusunda fikir verebilecek var midir? (format haric ) Simdiden tesekkurler..

• Quicktime kullanıyorsan görev yöneticisinden onu iptal et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 23 Şubat 2009; 22:12:29 >
  • Spyware Doctor ile taratın
  • AVG?
    Bir işe yaramaz..
    Nod32 ve superantispyware ikilisini dene lütfen..
  • performans değil de işlemler sekmesinde ne görünüyor
    mesela açık programı kapattığınızda işlemci kullanımı düşüyor mu yoksa başka bir program mı devralıyor
  • HirenBoot cd si ile de taratma yapabilrsiniz.Google da aratın bulacaksnız!
  • ComboFix ve Adavare SE personal bu işin kesin çözümü. Serviste de bu soruna bunları uyguluyorum. Kesin çözüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0-100 kalkisi nasil yapilir?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence ıslemcı fanını temızle
    kesın cozum .. ve spyware doktorlarla bır taratma yap baskangıctan gereksız exe lerı kaldır
  • Windows Görev Yöneticisi ni açtığınızda işlemcinin kısa bir süre %100 çalışması normal diye biliyorum ben.. Bu pencereyi kapatmayın ve ara ara kontrol edin bakalım %100 e vuruyor mu?
  • sorun bendede vardı anakartımdan kaynaklanıyordu degıstırdım sorun ortadan kalktı ımkanın varsa baska anakartta dene dıger parcalarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.