Yeni Ekran Kartı Aldım (Hd 5770) Anakartım p4m900-m7 SE..İşlemcimde Pentium Dual Cpu E2180.
Sorun ise Ekran Kartını taktığımdan beri yeni power suply ile birlikte Cpu Kullanımı 80'den aşşağı inmiyor.Bu işlemcinin ekran kartını kaldıramaması yüzünden olan bir sorun mu ?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim..
arkadaşım power supply watt ı yetersiz olma ihtimali varmı? yada deneme şansın varsa core 2 cpu ile deneyebilirsin.seninde dediğin gibi sorun cpu dan olabilir
power suply 500W lık aldım ekran kartını kaldırsın diye
arkadaşım senin olay tesadüfe bir olayda olabilir.çünkü ekran kartının cpu ile bildiğim kadarıyla cok bir ilişkisi yok.sisteminde virüs yada farklı bişey olabilir.işlemci kullanımından işlemciyi kullana dosya adını bir araştır derim.
combofix programıyla virüs taraderim
Combofix'i deneyim bi hocam yada şu işlemciyle fan arasındaki sıvı benim kurumuş ondan olabiirmi ? Bilgisyar açılıyor 2dk sonra deli gibi cpu kullanımı oluyor ve işlemlerde çalışan birşeyde yok yani..
ondanda olabilir macun kuruysa tam temas etmemezlikden dolayı ısınma yapıp işlemci kullanımı arttırması normal termal macunu yenilemeni öneririm bi de combofixle sen gene bi tarama yaptır