Şimdi Ara

Cpu Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Ekran Kartı Aldım (Hd 5770) Anakartım p4m900-m7 SE..İşlemcimde Pentium Dual Cpu E2180.

Sorun ise Ekran Kartını taktığımdan beri yeni power suply ile birlikte Cpu Kullanımı 80'den aşşağı inmiyor.Bu işlemcinin ekran kartını kaldıramaması yüzünden olan bir sorun mu ?

Şimdiden ilginize teşekkür ederim..

• arkadaşım power supply watt ı yetersiz olma ihtimali varmı? yada deneme şansın varsa core 2 cpu ile deneyebilirsin.seninde dediğin gibi sorun cpu dan olabilir
  • power suply 500W lık aldım ekran kartını kaldırsın diye
  • arkadaşım senin olay tesadüfe bir olayda olabilir.çünkü ekran kartının cpu ile bildiğim kadarıyla cok bir ilişkisi yok.sisteminde virüs yada farklı bişey olabilir.işlemci kullanımından işlemciyi kullana dosya adını bir araştır derim.
  • combofix programıyla virüs taraderim
  • Combofix'i deneyim bi hocam yada şu işlemciyle fan arasındaki sıvı benim kurumuş ondan olabiirmi ? Bilgisyar açılıyor 2dk sonra deli gibi cpu kullanımı oluyor ve işlemlerde çalışan birşeyde yok yani..
  • ondanda olabilir macun kuruysa tam temas etmemezlikden dolayı ısınma yapıp işlemci kullanımı arttırması normal termal macunu yenilemeni öneririm bi de combofixle sen gene bi tarama yaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU cpu 3.3v sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Oyunlarda %100 CPU sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.