Bildirim
CPU sürekli minimum 50% ile çalışıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ctrl alt del yap. işlemlerden hangi programın çalıştığını bul. Programa sağ tıkla, işlem ağacı sonu de. Normale dönecektir.
O program bir süre sonra tekrar çalışmaya başlıyorsa iyi niyetli yazılım değildir. Antivirüs vb bir program ile sistemini tarattır.
Diğer bir alternatif, yine programı bul. başlat->çalıştır->msconfig yaz. Başlangıç sekmesinden o programı bul. Yanındaki işareti kaldır. Sistemini yeniden başlat. Sorun düzelecektir. Bir süre sonra tekrar çalışmaya başlarsa, yapacağını biliyorsun .
Eğer ctrl+alt+del ile herhangi bir program göremiyorsan, muhtemelen kendisini hizmet olarak eklemiştir. Yine msconfig'den hizmetler sekmesinde o programı bul ve durdur.
Yine de sistemini bir tarattır. -
Genellikle laptoplar ilk alındığında fazlasıyla bi sürü program yüklenmiş olarak geliyor. Gereksiz programalrı kaldırıp hem bellek hem de işlemciyi rahatlatabilceğin gibi sıfırdan kendi kafana göre bi kurlum yaparak da bu sorunu çözebilirsin Bana kalırsa (bende kendi bilgisayarımda böle yaptım)recoveryini bi yere yedeğini aldıqtan sonra direk fdiskle disklerini böl ve bastan bi kurulum yap ve işletim sisteminin bulunduğu bölümü gereksiz bi şekilde kabartma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X