Şimdi Ara

CPU tek cekirdek calısıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

büyük hali :http://img223.imageshack.us/my.php?image=cpujy1.jpg

resimde de görüldüğü gibi ne zaman cd sürücüden harddiske bişey kopyalamaya çalışsam çekirdeklerden biri full çalışıyo digeri ise sıfırda. bu esnada başka işlem yaparken de çok zorlanıyo makina. müzik dinleniyosa aynı anda şarkılar kesik kesik çalıyo... başka aygıtlardan kopyalama yaparken sorun oluşmuyo sadece cd sürücüyü kullanırken bu sorun oluşuyo...

sebep ne olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agekopat -- 16 Mayıs 2008; 15:06:28 >

• wow cdsı kaynagı gosterırsen sweaper yapman gerektıgını nasıl yapacagını solıcem esasen her ıkı cekırdekte aktıf suan.
    orjınal cekırdek calısıyor sanal cekırdek yatıyor.
  • wow cd si kaynagı derken?
  • Bu şekilde birkaç probleme; chipset driverini güncellediğim halde rastladım, dandik anakartlardan tahmin ediyorum. Bir driverleri kontrol edin..
    Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter...
    Anakartın driverlerini bulup güncelle bakalım...
  • driverları yukledim sorun cozulmedi... :(

sadece cdrom dan birsey kopyalarken bu sorunu veriyo...
  • Bu bir laptop mı? Bazı laptoplarda çekirdek kullanımına ilişkin özel bir menü var. Hatta kısayolu. Örneğin MSI larda var bu tuş.
  • aygıt yöneticisinde DMA modu açıkmı CD-Rom un ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var.. oyun oynarken de aynısı benim başıma geliyor. cpu lardan biri çalışmıyor diğeri kasıyor. halbuki ikisinin de dengede olması lazım. haliyle oyun ve sesi de kasıyor.. yeni format atttım yanlış attığımı da znnetmiyorum. formattan evvel öyle bir sorun yoktu..

Allahını seven yardım etsin..
  • ewet laptop markası casper... DMA modu derken neyi kastettigini anlayamadım...
  • Görev yöneticisindeki islemler sekmesinden cekirdek benzesmesini ayarlama kısmını kurcalayın biraz oradan biseyler cıkacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.