Şimdi Ara

Cpu ve çekirdek sıcaklık farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart ve aida64 verilerine baktığım zaman cpu sıcaklığı 34 derecede fakat cpu çekirdek sıcaklıkları 15 16 arasında gidip geliyor işlemcideki soğutma sistemi h100 ve fan kontrolünde sorun var fan hızlarını anakart üzerinden ayarlıyorum fanlar en düşük devirde işlemci sıcaklığı boşta 34 ile 36 derece arasında fanlar tam devirde çalıştığı zaman boşta 30 ile 34 derece arasında bu arada oda sıcaklığı yaklasık 25 ile 30 derece arasında yük altında fanlar son devirde işlemci sıcaklığı max 42 dereceyi gördüm 20 dkk test sonunda ama cpu ile çekirdek sıcaklıkları arasındaki farkı bir türlü anlayamadım 20 derecelik bariz bir fark var ne yaptıysam olmadı yarın komple kasayı servise vericem hem h100 fan kontrol arızası için hemde anakart veya cpu da sorun mu var diye konu hakkında yardım edebilecek biri varsa sevinirim bir çok programdan baktım hep aynı değerler çekirdek ile cpu sıcaklıkları çok farklı.İşlemci fx8150 3.9 ghz

http://img528.imageshack.us/img528/9195/adszmi.png

• sen 20 30 40 lardan bahsediyosun benim işlemci sıcaklığım 55 ten aşağı düşmüyor :) yat kalk dua et işte ne güzel
  • Çekirdek ve cpu sıcaklık değerleri birbirinden farklı görünür bu bir sorun değil.O anda kullanılan çekirdeklerdeki yük durumuna göre de farklılık gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VesselaM-

Çekirdek ve cpu sıcaklık değerleri birbirinden farklı görünür bu bir sorun değil.O anda kullanılan çekirdeklerdeki yük durumuna göre de farklılık gösterir.

paylaşım için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: killrooxit

Anakart ve aida64 verilerine baktığım zaman cpu sıcaklığı 34 derecede fakat cpu çekirdek sıcaklıkları 15 16 arasında gidip geliyor işlemcideki soğutma sistemi h100 ve fan kontrolünde sorun var fan hızlarını anakart üzerinden ayarlıyorum fanlar en düşük devirde işlemci sıcaklığı boşta 34 ile 36 derece arasında fanlar tam devirde çalıştığı zaman boşta 30 ile 34 derece arasında bu arada oda sıcaklığı yaklasık 25 ile 30 derece arasında yük altında fanlar son devirde işlemci sıcaklığı max 42 dereceyi gördüm 20 dkk test sonunda ama cpu ile çekirdek sıcaklıkları arasındaki farkı bir türlü anlayamadım 20 derecelik bariz bir fark var ne yaptıysam olmadı yarın komple kasayı servise vericem hem h100 fan kontrol arızası için hemde anakart veya cpu da sorun mu var diye konu hakkında yardım edebilecek biri varsa sevinirim bir çok programdan baktım hep aynı değerler çekirdek ile cpu sıcaklıkları çok farklı.İşlemci fx8150 3.9 ghz

http://img528.imageshack.us/img528/9195/adszmi.png

Kardesim burda hicbir problem yoktur cekirdek sicakligini olcen yer islemcinin icindedir buna karsilik islemci sicakligini olcen yer ise pinlerin oldugu bolumdedir(anakarta takilan kisim). Bu arada guzel sicakliklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -VesselaM-

Çekirdek ve cpu sıcaklık değerleri birbirinden farklı görünür bu bir sorun değil.O anda kullanılan çekirdeklerdeki yük durumuna göre de farklılık gösterir.

arkadaş gerekli açıklamayı yapmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.