Şimdi Ara

Cpu-z benchde multi core da artış yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce bi konu gördüm cpu-z'ye bennchmark gelmiş güncelledim ama baktım ki sonuç böyle işlemci çift çekirdek görev yöneticisine baktığımda da , tek çekirdek testinde ilk çekirdek multi-core'da da ikiside yüke giriyor acaba yazılımda mı sıkıntı var yoksa sistemdemi sistem yapılandırmasında 2 çeirdek de aktif.

singleda 1013 multide ise 980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 16 Eylül 2015; 21:52:56 >

• resimde galiba sıkıntı var
  • resmi görmedim ama o benchte çift çekirdek işlemcilerde multiyle single yaklaşık çıkıyor, sorun sizde değil yani
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    1.5 katı çıksa anlarım da daha düşük çıkması birde neden resim eklenmiyor eskiden sıkıntı yoktu ben mesaj yazarken ekleniyor fakat yolladığımda yok
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    forumdaki programcılar bi tek reklam eklemekten anladığı için böyle hatalar oluyor
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Bi kaç kişini daha gördüm herkeste aynı dediğin gibi sağol bilgilendirdiğin için
  • çoklu çekirdek performansı kendi içerisinde bir puanlama barındırıyor, yani single core performansı 1000 çıkıyorsa 2 çekirdekli işlemcinin multi thread da 2000 e yakın alması gerekmiyor veya tekli çekirdek puanından fazla alacak diye bi durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 16 Eylül 2015; 22:28:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cpu-z benchmark henuz beta asamasinda ve bahsettigin sorunu bir kac arkadasta daha yasadik islemciyi mi tanimiyor begenmiyor mu nedir en guzeli yeni versiyonun cikmasini beklemek.bir de o zaman bakalim duruma.yeni versiyon cikinca benchmark basligina goz atin sorun yasayan arkadaslari cagirip tekrar yaptiracagim.
  • Teşekkürler cevap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.