Şimdi Ara

::::::::::::::::::crc sorunu:::::::::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADASLAR DUN CD CİDEN CALL OF DUTY 4 ALDIM 2 DVD RİPLENMİS VE GELDİM RİPLERİ PCYE ATTIM
    CIKAR DEDİGİMDE PARTLARDA CRC HATASI VERİYO DVD LERİ GERİ GOTURDUM 3 KEZ DEGİŞTİRDİM AMA ADAMIN PC SİNDE OYUNU YUKLEMİŞ OYNUYO
    AMA BENDE CRC HATASI VERİYO SİTEMİM DAHA YENİ 3 GUNLUK ACABA SORUN SİTEMDEMİ LÜTFEN YARDIM EDİN

HEPİNİZE COK COK TESEKUR EDRİM SAYGILAR

SİSTEM
    DS3L ANKART
    E6750 İŞLEMCİ
    A DATA 800 MHZ RAM
    SEAGATE 250 GB ST410AS HARDİSK
    LG SATA DVDRW
    8600GT SONİC+ EKRAN KARTI
    SAMSUNG 2232 BW MONİTOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR EMRE -- 12 Kasım 2007; 17:34:44 >

• emre sorununa tam bi çözüm bilmiyorum ama sana 1-2 tavsiyem var
    başlığı editle çünkü yardım, acil, lütfen... gibi başlıklar yasak
    bide mesajı editle ve küçük harfle yaz çünkü büyük harf bağırma anlamına gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

başlığı editle çünkü yardım, acil, lütfen... gibi başlıklar yasak
    bide mesajı editle ve küçük harfle yaz çünkü büyük harf bağırma anlamına gelir

+1

Neyse
    CRC sorunu bütün dosyalardamı yapıyor eğer bikaştanesindeyse okadarda önemli bi sorun değil. Yapman gereken winrar la çıkartma esnasında arşivi çıkart dedikten sonra açılan pencerede Bozuk dosyaları koru yu işaretle Arşivi çıkartacaktır kuruluma geç eğer durdur yoksay yeniden dene gibi bi sorun verirse yoksay dersin. Baktın biçokkez bu sorunu veriyor oyun dvd sini götürüp iade et ve başka bi kaynaktan satın al. Sorun genelde yaşanan bi sorun ve büyük ihtimalle DVD ye yazılırken gerçekleşmiş. Bakma sen satıcıya bende zamanında çok dedim ben yükledim bende çalışıyor diye

• Yazdığım işlemi yaparken DVD den çalış HDD e kopyalama Rar dosyalarını kopyalama esnasındada bu problem olabilir. (Ayrıca eğer çozüm bulamazsan ve sınırsızsan kaynak belirtirim bitane ok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERONLİNE JİTTER SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.