Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Creative Megaworks THX 550 Satın Al 2 Ocak 2022 21:32 1 1 Creative Megaworks THX 550 SATILMIŞTIRZ-5500 kullandığımdan ötürü satıyorum. Müzik çalmadığı vakitlerde ana ünitenin altından hafif bir uğultu geliyor. Müzik çalarken duyulmuyor. Başka hiçbir arızası yoktur. Bu yüzden fiyatını uygun tutuyorum. Kaçırmayın derim. Fiyatta pazarlık yoktur lütfen teklif etmeyiniz, sadece hoparlörlerini bu fiyata satıyorlar.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-creative-megaworks-thx-550-979120704/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık CRT monitör [SATILDI] MSİ Geforce GTX 1080 Gaming X [SATILDI] SAMSUNG S20 ULTRA Y/D Eski Retro Pc Kasası Arıyorum. ALINIK