Bildirim
Creative mi? - Philips mi? ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence philpsin 2+1 50watt rms lik modeli geyet güzel bir sistem çok bişe bekleme ama o fiyata ii ses veriyor daha iyisi varmı ben bilmiyorum philips dinleidğim için onun hakkında yorum yaptım alınmaya değer -
Logitech diyorum -
@Gprs78
logitech kac rms bişi biliyosan biraz acık konusurmusun -
Logitech x230 32watt rms.O kadar da önemli değil kaç rms olduğu bunda bile sesi sonuna kadar açabileceğini sanmıyorum,günlerdir araştırıyorum herkesin tavsiyesiyle bunu almaya karar verdim,sen de al pişman olmazsın.Üst konuda mevcut testi ve en son sayfada benim sorularıma verilen cevapları da bi oku istersen. -
Markasını hatırlamıyorum ama Affan83 ün önerdiği bi 2.1 vardı bi ara okumuştum ona bi mesaj at istersen -
quote:
Orjinalden alıntı: ameTr
@Gprs78
logitech kac rms bişi biliyosan biraz acık konusurmusun
Ben sadece yolu gösteririm gerisini sen halledeceksin . -
Her zaman için creative derim 2+1 teknosa da 55 ytl suanda.Maksimum karta peşin fiyatına 12 ay taksitte yapıolar seçim senin... -
ALWAYS PHILIPS DOSTUM AMA BU MODELDEN MODELE DEĞİŞİR TABİ.AMA BENİM TERCIHIM PHILIPS -
always philips diyorsun. oto ses sistemlerine tapıyorsun en iyisi o diyorsun. ama 1000wattlık pasif jbl subwooferın var. valla galiba sen ya karmaşık duygular içindesin yada boş konuşuyorsun. -
bende mms230 diorum,bi fiyat belirtilmemiş,z2300 de önersem yeri olurdu hani... -
her zaman creative
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X