Şimdi Ara

CREATIVE MUVO TX FM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aleti bilgisayara taktığımda surucuyu olağan sekilde otomatik tanıyor ve surcunun ustunde 2 kez tıkladıgımda acılmıyor ve BICIMLENDIRMENIZ GEREKLI DIYOR.BICIMLENDIR DEDİGİMDE DE BİCİMLENDİREMIYOR YAZISI CIKIYOR VE HICBISEY OLMUYOR.
    suanda alete hiç bi sekılde giremiyorum her bilgisayarda aynı hatayı veriyor.ne yapmam gerek format mı atmam gerek mp3 player a ???
    nasıl atacagım lutfen biri bana yardım ederse cok sevinirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6ae9 -- 6 Kasım 2006; 20:41:08 >

• yok mu arkadaslar yardim edecek ? ?
  • bnde ki mpio da bu sorunu yaptı cihazı aldğım yere götürdüm yenisini werdiler sorunu böle çözdüm

sendeki cihaz garantili ise aldığın yere götür yada creative in teknik servisini ara bi bilgi al
  • başka çare yok diosun yani,, off : (
  • walla bnm olay bu şekilde gelişti belki aynı sorunu yaşamış ve kendi halletmiş biri çıkabilir
  • Yazılım güncellemeyi dene. Aşağı linkteki dosyayı bilgisayarına indirip aç.

http://dapjukebox.altervista.org/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=232&ttitle=[MuVo%20TX%20FM]%20Firmware%201.19.01
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

Yazılım güncellemeyi dene. Aşağı linkteki dosyayı bilgisayarına indirip aç.

http://dapjukebox.altervista.org/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=232&ttitle=[MuVo%20TX%20FM]%20Firmware%201.19.01

simdi yukledim bilgisrya.calıstrdım fakat mp3 calar takılı olmasına ragmen.lutfen usb ye takınız dedi!!
    yani olmadı yine cozulmedii

• bu sorunu duzelticek fikir yoksa, teknik servise gotureyim en azından.İZMİR DE CREATİVE SERVİSİ NEREDE ACABA BİLEN VAR MI
  • bak şimdi şöyle yap bakalım sorunun hallolacak mı.. play/pause tuşuna basılı tutarak aleti bilgisayara tak. 10 sn kadar basılı tut parmağını play tuşuna. sonra bilgisayarda uyarı cıkar zaten.. ondan sonra parmagını cek ve indirdiğin firmware i çalıştır... umarım işe yarar. bence yaraması lazım..
  • yok abi yine olmadı..
  • arkadaslar duzelmiyor.İZMİR DE CREATİVE TEKNIK SERVİSİ BİLEN VAR MI ACABAA ? ?
  • arkadaslar ben 1.5 yıldır muvo tx fm 512 kullanıyorum. bir sorun yaşamadım ama yaklaşık 2 gundur 2-3 dk çaldıktan sonra ekran kilitleniyor ve diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit benzeri bir ses çıkartıyor. pili çıkartana kadarda susmuyor...

bu konuda fikri olan var mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.