Bildirim
creative muvo tx fm, muvo n200, zen nano plus... hangisi???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
n200 ile zen nano plus ikiside birebir aynı ve aynı özelliklere sahip,tabi birde direk usb bağlantısı yok, tx fm direk usb li ama oda kaba ve sanırım ufak tefek farklılıklarda var,tercih senin ben olsam n 200 veya nano plus dan hangisini ucuz bulursam onu alırdım. -
yapma ya, direk usb bağlantısı çok önemli ama bence...
tx fm den de pek memnun değiller galiba kullananlar, ne alıcam ben şimdi -
tx fm i bilmiyorum kullanmadım ama ben daha önce n200 kullandım,memnundum,bu arada benim için direk usb nin bir öneminin olmadığını belirteyim,şu an t 10 kullanıyorum,ondada dierk usb olayı yok. -
arkadaşım bnce sen bu 3 modeli geç yani ele neden dersen ; bnde muvo v200 war tx fm le neredeyse tıpa tıp aynı sadece v200 beyaz renkte , eq' da bass ı açtığımda ses kısılıyor menülerde gezinmede baya bi yavaş en kötü özelliği ise ekranın 2 satır olması yani şarkı aramak tam bir çile , sese gelirsek hem creative ep630 hemde bandridge bhp 159 la dinledim v200 bnce sesde de yetersiz.n200 zen nano plus belki seste farklı olabilir ama onlarında ekranı 2 satır ve yine aynı çile
şu an mpio fy500 kullanıyorum alalı neredeyse 7 ay oldu çok memnunum ekran 4 satır şarkıları aramak ve menü geçişleri çok iyi we hızlı toplamda 30 mwlik bi ses çıkışı ep630 la birlikte çok iyi basslara sahip , kalem pil ile çalışıyor 14-15 saaat gidiyor fm radyo mewcut vs vs ama direk usb değil yani kablo ile bağlanıyor ama kutusundan bi usb jak çıktı çüzdana bile rahatça sığacak küçüklükte , bnce kablo olayını dert etme piyasada bndeki gibi usb jaklar mewcut
uskan arkadaşın da dediği gibi iriver t10 almakta mantıklı şayet bn mpio yu almadan önce kesin t10 alıyordum ama garanti olayı bni vazgeçirdi bni bu çalardan
illa direk usbden bağlanan mp3 çalar istiyorsan samsung un bu modeline bakabilirsin :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd48446
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 30 Mayıs 2007; 21:19:50 >
-
hmm galiba ben çok fazla özellik istiyorum
radyo ve radyodan kayıt, direk usb bağlantısı, aaa pille çalışma vs.vs gibi özellikler de bir tek muvo tx fm de mevcut. ama işte ondan da alan çoğu kişi memnun değil malesef.
diğer markalara mı baksam acaba... -
quote:
Orjinalden alıntı: jaysinnn
hmm galiba ben çok fazla özellik istiyorum
radyo ve radyodan kayıt, direk usb bağlantısı, aaa pille çalışma vs.vs gibi özellikler de bir tek muvo tx fm de mevcut. ama işte ondan da alan çoğu kişi memnun değil malesef.
diğer markalara mı baksam acaba...
arkadaşım bu özelliklere sahip bir sürü mp3 çalar war sen bütçeni söle bizde sana hangi mp3 çalarlara yöneleceğini söliyelim
bide buna bakabilirsin direk usb , fm radyo - radyodan kayıt , aaa pille çalıyor , 4 satır oled ekran , 9 band eq , :http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1103&IID=70281
tek eksisi usb 1.1 olması
iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 31 Mayıs 2007; 18:27:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X