Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
44.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PVH

Bende bu kartı kullanıyorum, hoparlör olarakta HK Soundsticks II var, sormak istediğim şuan PC'ye bağlı hoparlörlerim, aynı anda macbook'a bağlamak için ne yapmalıyım, nası bi kablo vs lazım?

Alıntıları Göster
    merhaba benim ses kartımda dün geldi eklermisiniz benide ama sorunların üstesinden gelemedim bir türlü 5+1 de sorun yok herşey yerli yerinde ama ses kartı üzerindeki soketen ön panele bağlantı yaptım genelikle kasanın ön panelinden bağlıyorum kulaklığı kablosu biraz kısa kaldığı için Team Speak giriyorum mesela micten ses gitmiyor karşıya sesleri duyabiliyorum ama neyse dedim söktüm ön panelden normal Sound Blaster Z ye bağladım kulaklığı ses geliyor bu seferde arkadşlar diyor sen oyun oynarken senin oyundaki sesler bize geliyor +10 db kulanıyorum mic ama olmuyor +0db yapıyorum bu seferde benim konuşmalarım gitmiyor arkadşlara çözemedim gitti birtürlü ben onboard ses kartının driverini sildim sadece biostan kaptmadım acaba onunla alakalı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 6 Aralık 2015; 12:30:47 >

• enja kullanıcısına yanıt
    Dostum bu sorunun cevabını şuan için ben veremiyorum.çünkü kulaklıgım ( hyperx cloud2 ) salı günü elimde olucak bu sebeple enkren salı günü size cevap verebilirim ben...
    Muhendis murat belki bu konuda bilgi verebiliri sana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok böyle birşey yaşamadım daha önce hatta microfonu taa monitörün altından bile iyi alıyordu sesi .
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yinede cevapsız bırakmadığınız için benim kulaklık PHILIPS SHM 1900 ucuz bişi başka bir konuda okudum yine ayni sorun varmış ses kaçırıyor olabilir demişler birde chip.com da oyunlarda Crystal Voice özeliğini aktif edilmesini tavsie etmişler yine başka bir konuda okuduğum kadarıyla Scout Mode aktif edin denilmiş şuanda aktif etim 2 sinide mikrofonun db+0 yaptım birde db+10 dan bakalım arkadaşlar gelsin team speak de sorun varmı anlarız ozaman buraya yazarım net cevabi belki başka arkadaşlar yaşıyorsa ayni sorunu faydası olur birde siz hyperx cloud2 aldım demişsiniz o kulaklık usb girişli değilmi hocam benmi yanlış hatırlıyorum yoksa çevirici aparatmı var üzerinde
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ama siz bildiğim kadarıyla ses kartıyla birlikte gelen microfonu kulanıyorsunuz benim bahsetiğim kulaklıktaki microfon sorunuydu neyse şimdilik yukarıda yazdığım ayarlarda kulanıyorum daha sonra net cevap yazarım sizede teşekkürler inceleme ve amazon alış veriş rehberi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

ama siz bildiğim kadarıyla ses kartıyla birlikte gelen microfonu kulanıyorsunuz benim bahsetiğim kulaklıktaki microfon sorunuydu neyse şimdilik yukarıda yazdığım ayarlarda kulanıyorum daha sonra net cevap yazarım sizede teşekkürler inceleme ve amazon alış veriş rehberi için

Evet ses kartı, daha önce micli kulaklık takmadım ses kartına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

teşekkür ederim yinede cevapsız bırakmadığınız için benim kulaklık PHILIPS SHM 1900 ucuz bişi başka bir konuda okudum yine ayni sorun varmış ses kaçırıyor olabilir demişler birde chip.com da oyunlarda Crystal Voice özeliğini aktif edilmesini tavsie etmişler yine başka bir konuda okuduğum kadarıyla Scout Mode aktif edin denilmiş şuanda aktif etim 2 sinide mikrofonun db+0 yaptım birde db+10 dan bakalım arkadaşlar gelsin team speak de sorun varmı anlarız ozaman buraya yazarım net cevabi belki başka arkadaşlar yaşıyorsa ayni sorunu faydası olur birde siz hyperx cloud2 aldım demişsiniz o kulaklık usb girişli değilmi hocam benmi yanlış hatırlıyorum yoksa çevirici aparatmı var üzerinde

Dostum cloud 2 nin içerisinden çıkan 7.1 ses kartı (usb apratlı olan)nı kullanmaycagım ben ..Direkt olrak şu ürünü satın aldım salı elimde olacak o da kulaklık ile beraber...
    Cloud2 nin 3.5mm jackını buna takıp mikrofonu ve kulaklık girişlerini harici ses kartına takmayı düşünüyorum...
    Deneyenler çok memnun kalmış.kulaklıgın kendi ses kartından cok daha iyi oldugunu söylediler...
    Ürün bu:

http://m.n11.com/logilink-ca0020-4-pin-35mm-stereo-disi-2-x-stereo-erkek-015m-P28142469

Hocam bende sayenizde bu ürünü sipariş ettim fakat bir sorum var, benim pci Express slotları kapalı ekran kartı sağolsun, gigabyte da gitmiş diplerine koymuş ekran kartı slotunun. Pci to pci Express dönüştürürek kullanmam da bir sakınca olur mu sizce?

Veyahut 3 ekran kartı slotu vsr pci x16 ekran kartını ortadakine alsam olur mu. Fakat onlarda işte x8 x4 diyor önünde.

Ayrıca Öğrendiğim kadarı ile direkt x16 slotuna takılabilirmiş bu ses kartı, böyle bi durumda x16 ekran katında performans düşüklüğü yağar mı x8 gibi mesela.

Kartın modeli gigabyte 990xa-ud3 bi bakıp olur mu olmaz mı yardımcı olabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 7 Aralık 2015; 11:09:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Olmaz ya direkt X16'ya tak.
    3 ekran kartı slotu var, biri x16 ekran kartının takılı olduğu diğeri x8 sonuncusu x4. gidip x4e taksam bir problem olmaz o zaman. malum 2 ekran kartı takılınca x8 oluyor ikiside benim aklıma ilk o geldi. bundada öyle bir durum olur mu diye de.
    Düşünce güzel ama adı üstünde ekran kartı takarsan düşer ses kartında düşeceğini ben düşünmüyorum araştırmadım.
    artık gelince takıp gpu-z 'den bakarım duruma göre hocam. Allah için hangi akıl mantıkla o pcie slotlarını oraya koyarsın ki.
    Valla ben bile zor taktım bende de msi var ekran kartınjn tam üstündeki pcı-e ye taktim zor bela , çok şükür ekran kartının black plate (üstündeki metale) milim fark kaldıydı değmesine... Alttakine de takamamıştım, ekran kartının soğutucusu kaplıyordu kapatıyordu o slotu bi nevi.
    Ayrıca taksaydım fanların önü kapanıcak hava silkolasyonunu engelleyip ekran kartının ısınmasına sebep olucaktı....Sapan saçma yerrlere koyuyorlar resmen pcı-e slotlarını

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Evet msi da aynı yerlere koyuyor hocam, neden koyuyorsunuz ki yani. Zaten kullanılmıyor. Allahtan pcix16 takılıyormuş. Bu arada hoş gigabyte Türkiye aradım sordum öyle şey olmaz takılmaz demişti..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elimde msi z87 g45 var.Bu ses kartını alsam seslerde gözle görülür bir değişim olabilirmi yoksa eskisindeki performansımı alırım ? sorumu cevaplararsanız makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 13 Aralık 2015; 8:54:57 >
  • Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Dostum ben harici olan creative xfi extrememusic'den geçtim bu ses kartına.. Sen anakartın onboard ses kartından bahsediyorsun.. Fark dağlar kadar
    Şiddetle tavsiye ederim....

• Merhaba Arkadaşlar

Bende blaster z ailesine katılmış bulunuyorum.Sistem resimlerimi ekleyeceğim..hayatımda bu kadar temiz bir ses duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Dostum ben harici olan creative xfi extrememusic'den geçtim bu ses kartına.. Sen anakartın onboard ses kartından bahsediyorsun.. Fark dağlar kadar
    Şiddetle tavsiye ederim....

Bende Msi Z87 g45 onboard ses kartından geçiş yaptım.. Forumdan thorismund üyesinden aldım ürünü bugün deneme şansım oldu. Müzik dinlemeyi ve Filim izlemeyi 2 kat daha çok seviyorum artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaGoRSTYLe

Merhaba Arkadaşlar

Bende blaster z ailesine katılmış bulunuyorum.Sistem resimlerimi ekleyeceğim..hayatımda bu kadar temiz bir ses duymadım...

Tabiki ses kartı kullanmayanlar için 10 level birden atlamak gibi birşey.
    Evet Hocam,

Ayrıca konu başında paylaştığın resimli ayarlar içinde teşekkür ederim...Güzel bir yol gösterici oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.