Şimdi Ara

creative ve logitech.. biri eski diğeri yeni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde bulunan creative inspire 6600 ın yerine logitech z506 almak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 16 Kasım 2012; 13:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

arkadaşlar merhaba...

elimde bulunan creative inspire 6600 ın yerine logitech z506 almak mantıklı mı?

6 seneye yakın süre creative inspire 5200 kullandım. Hala canavar gibi. Kuzenimde Logitech X540 var. 1.5-2 sene önce aldı. Bana geldiğinde hep X540'ın sesi bu kadar sağlam değil derdi. İnsan arka arkaya ikisini de dinleyince hak veriyor. Creative zamanında çok sağlam ses sistemleri yapardı. Şimdi kaliteyi çok düşürdüler. Eğer z506 alırsan pek fark göreceğini sanmıyorum. Hatta Creative'i özleyebilirsin bile. Ben Z906 aldım. Çok uzun zamandır aklımdaydı. Çok memnunum. İlla yeni bir sisteme geçeceksen bence üst düzey bir sistem olsun. Kullanım amacına da çok bağlı tabi. Ben çok fazla film izlerim, müzik dinlemeyi de çok severim. E oyun da oynarım. Ps3'de var zaten hem pc hem ps3 bağlayabiliyorum. Yani amacına uygun bir ürün al. Artık eskidi 6600, Z506 alayım dersen hayal kırıklığı yaşayabilirsin.

• cevap için teşekkürler.. açıkçası ben deaynı şekilde düşünüyorum fakat 906 için bütçe yok.. olmadı biraz daha 6600 kullanmaya devam edeceğiz..

sadece bilgisayara bağlı kalacak çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

cevap için teşekkürler.. açıkçası ben deaynı şekilde düşünüyorum fakat 906 için bütçe yok.. olmadı biraz daha 6600 kullanmaya devam edeceğiz..

sadece bilgisayara bağlı kalacak çünkü..

O zaman bence sorun yaşamadıkça kullanmaya devam et. Inspire serisinde aşırı kullanıma bağlı olarak kumandasında sorunlar oluşabiliyor. Ben 5 sene kullandım anca arada ses açıp kapatırken sorun oluyordu. Onun dışında o kadar kullandım ses kalitesinde hiç bir bozulma olmadı. Ses kalitesi zaten baya iyi. Boşa para harcadığına değmez.
  • ilgine teşekkür ederim hocam, aydınlatmış oldun beni...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.