Bildirim
CREATIVE X-FI XTREME Gamer Fatal1ty
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Resimde güç girişi göremedim ben. Ses kartının ekstra bi güç girişine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
Güç girişi dediğiniz kısmın resmini çeker misiniz? -
sanmıyorum ektra güçisteismn -
şu anda bende mevcut olan model herhangi bir ekstra güce gerek duymuyo sadece optik bağlantı için braket denilen ek aparata ihtiyaç var.. -
Bendeki X-Fi Platinum modelinde ek güç girişi var ve buradan güç veriyorum. Aynı dört pinli güç giriş soketi resimde de görülebiliyor. Kartın üst köşesindeki X-Fi yazılı kutunun hemen altında. -
evet üstadım X-Fi yazan kutunun hemen yanında 4 pin ince bir giriş var hepsiburada daki ürün videosunu izlediğimde öğrendim güç girişi olduğunu anakarttaki cpu-fan girişine benziyor. imzamdaki güç kaynağımda bu ince çıkış mevcut değil ne yapmam gerekiyor? yada güç bağlantısı çokda önemli bişey değil mi? -
Floopy'e güç veren 4Pinli güç girişinden takıyorsunuz oraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 10 Kasım 2009; 23:38:15 > -
bir dönüstürücü yardımıyla halledebilirsin.. molex to 4pin dönüstürücüler vardır galiba..
quote:
Orijinalden alıntı: gokhangur
evet üstadım X-Fi yazan kutunun hemen yanında 4 pin ince bir giriş var hepsiburada daki ürün videosunu izlediğimde öğrendim güç girişi olduğunu anakarttaki cpu-fan girişine benziyor. imzamdaki güç kaynağımda bu ince çıkış mevcut değil ne yapmam gerekiyor? yada güç bağlantısı çokda önemli bişey değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Divinity
pki bu güç girişi ne işe yarıyor ses kartında? -
quote:
Orijinalden alıntı: Doggymania
quote:
Orijinalden alıntı: Divinity
pki bu güç girişi ne işe yarıyor ses kartında?
Demek ki ses kartının calısması için anakart dışından gelen harici bir güce ihtiyacı varki koymuslar. ( VGA ile aynı mantık )
-
ama işte arkadasların dediğine gorede güç girişini takmadanda çlışıyormus. yani farkı ne oluor takınca onu demek istedim. -
benimde kafam karıştı şimdi, güç kablosu ile beslesek ne faydası var ? -
X-Fi'ın üzerinde ilk çıktığı zaman göre oldukça güçlü bir işlemci var ve PCI slottan aldığı enerji karta tek başına yeterli gelmiyor, bu nedenle harici güç girişi eklemişler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X