Şimdi Ara

CREATIVE X-FI XTREME Gamer Fatal1ty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz üstadlara sormak istediğimi çok saçma bulabilirsiniz ancak, CREATIVE X-FI XTREME Gamer Fatal1ty Pro Ses Kartı elimde mevcut. kartın kasa içinde kalan sağ üst köşesinde 4 ince uçlu bir güç giriş mevcutmuş (sonradan öğrendim) buraya bir güç kablosu takmam gerekir mi? gerekli ise hangisi?

• Resimde güç girişi göremedim ben. Ses kartının ekstra bi güç girişine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

Güç girişi dediğiniz kısmın resmini çeker misiniz?
  • sanmıyorum ektra güçisteismn
  • şu anda bende mevcut olan model herhangi bir ekstra güce gerek duymuyo sadece optik bağlantı için braket denilen ek aparata ihtiyaç var..
  • Bendeki X-Fi Platinum modelinde ek güç girişi var ve buradan güç veriyorum. Aynı dört pinli güç giriş soketi resimde de görülebiliyor. Kartın üst köşesindeki X-Fi yazılı kutunun hemen altında.
  • evet üstadım X-Fi yazan kutunun hemen yanında 4 pin ince bir giriş var hepsiburada daki ürün videosunu izlediğimde öğrendim güç girişi olduğunu anakarttaki cpu-fan girişine benziyor. imzamdaki güç kaynağımda bu ince çıkış mevcut değil ne yapmam gerekiyor? yada güç bağlantısı çokda önemli bişey değil mi?
  • Floopy'e güç veren 4Pinli güç girişinden takıyorsunuz oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 10 Kasım 2009; 23:38:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir dönüstürücü yardımıyla halledebilirsin.. molex to 4pin dönüstürücüler vardır galiba..
    quote:

Orijinalden alıntı: gokhangur

evet üstadım X-Fi yazan kutunun hemen yanında 4 pin ince bir giriş var hepsiburada daki ürün videosunu izlediğimde öğrendim güç girişi olduğunu anakarttaki cpu-fan girişine benziyor. imzamdaki güç kaynağımda bu ince çıkış mevcut değil ne yapmam gerekiyor? yada güç bağlantısı çokda önemli bişey değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Floopy'e güç veren 4Pinli güç girişinden takıyorsunuz oraya.

pki bu güç girişi ne işe yarıyor ses kartında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Floopy'e güç veren 4Pinli güç girişinden takıyorsunuz oraya.

pki bu güç girişi ne işe yarıyor ses kartında?

Demek ki ses kartının calısması için anakart dışından gelen harici bir güce ihtiyacı varki koymuslar. ( VGA ile aynı mantık )

• ama işte arkadasların dediğine gorede güç girişini takmadanda çlışıyormus. yani farkı ne oluor takınca onu demek istedim.
  • benimde kafam karıştı şimdi, güç kablosu ile beslesek ne faydası var ?
  • X-Fi'ın üzerinde ilk çıktığı zaman göre oldukça güçlü bir işlemci var ve PCI slottan aldığı enerji karta tek başına yeterli gelmiyor, bu nedenle harici güç girişi eklemişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.