Şimdi Ara

CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION' mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni mi buluyor anlamıyorum daha 1 aylık bilgisayarda aldığım şu hata gerçekten canımı sıktı. Yani bilmiyorum aslında mimarım çizim programlarını crack yapacağım diye çok sağdan soldan dosyalar indirdim sürekli internetten saçma sapan şeyler indirdim oyun vs de ama virüs tarama testi yapmıştım ve bulunan virüsleri de silmiştim. Durup dururken az önce böyle bir hata verdi ve her bilgisayar açıldığında hiçbir işlem yapamıyorum hemen donuyor bilgisayar anca güvenli moda girebiliyorum. Ve bilgisayar da yaptığım o kadar çizim var nasıl olacak bilmiyorum. Ya sorun keşke Windows kaynaklı olsa format atarım problem değil ama internette RAM kaynaklı falan da olabilir yazılmış yani daha sistemi kuralı alalı bir ay oldu neyin nesi. RAM testi yapmama gerek var mı onu da bilmiyorum.

RTX 4080.

MSI b 650 Pro anakart.

Ryzen 7700X.

Kingston Fury 1 TB M.2

Corsair 32 GB DDR5 6000MHz RAM.

FSP 1200W PSU.

Arkadaşlar dün akşam format attım. Sorunu çözer belki diye ancak formattan hemen sonra Windows açılırken bile aynı hatayı aldım ramları memtest86 ile test ettim Expo kapalı 5 saat sürdü ve onlar da sorun çıkmadı. Az önce yine aynı hatayı verdi. Minidump dosyasını paylaşıcaktım ancak oda Windows klasörün de gözükmüyor. Yani baya canım sıkıldı bu neden böyle yapıyor bundan iki gün öncesine kadar birşey yokken şimdi hatalar veriyor. Yardımcı olur musunuz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crack vs zaten virüsü yemiş makine

• O konuda zaten hata yaptım ancak. Format attığım halde devam ediyor sorunlar ona anlam veremiyorum

• tüm parçaları çıkarıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz ilginç bir öneri evet ama bazı CRITICAL sorunlarını çözebiliyor

• ZewZack kullanıcısına yanıt

Eve gidince deneyeceğim bunun olma sebebi nedir acaba SSD kaynaklı olabilir de yazmışlar ama bütün parçalar sıfır yahu

• Zeurest55 Z kullanıcısına yanıt

sistemi kurduktan üstünden zaman geçse de bazen tam oturmama sıkıntısından kaynaklı diye böyle sorunlar çıkabiliyor diye hatırlıyorum full disassembly / reassembly bazen çözebiliyor hocam. ama belli olmaz ramler kaynaklı da olabilir. ram testinde de önerim testmem5 1usmus v3 ve anta777 extreme ile admin modunda test edin bakalım ikisi de 5 6 cycle geçiyorsa sıkıntı yoktur ramlerde. ama sadece güvenli modda rahat girebiliyorum demişsiniz baya sıkıntı.

• Sorunu buldum arkadaşlar M2 SSD kaynaklı bu sorunu alıyorum. Çünkü ne zaman bir şeyler yazmak istediğim de mavi ekran hatası alıyorum hatta SSD stres testine sokmak istediğim de direk hemen mavi ekran hatası alıyorum. Yarın garantiye göndereceğim SSD yenisi ile değişmesini talep edeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.