trendyol.com Crocs Classic Siyah Unisex Terlik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/crocs/classic-siyah-unisex-terlik-p-743334Numaralar mevcut. Satıcı trendyol |
Crocs Classic Siyah Unisex Terlik - Siyah / Trendyol / 151 TL
-
-
Amazon’da aynı fiyata düşürdü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Link var mı hocam bulamadım?
Crocs Classic Unisex Yetişkin Terlik amazonCrocs Classic Unisex Yetişkin Terlikhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0014C5S7S/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_9C2BYJ295K334N780MK6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pore -- 3 Ağustos 2021; 14:5:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
43-44'te yok üzdü maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldım hocam çok teşekkürler, trendyolda numarama yetişememiştim, hanıma ordan alabildim. Kendime de amazondan aldım sayenizde, teşekkürler.
Edit: Konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 3 Ağustos 2021; 14:13:28 >
Amazonda sadece siyah renginde var indirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muadilini Migros' tan 5 liraya almıştım.
İyi iş görüyor.
-
Trendyol da sadece siyah değil mi?
Bu terlikleri bu kadar özel ve pahalı yapan nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
41-42 ile 41-42 EU farkı ne?
-
İkisinde de numara yok kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: J.sins
Bu terlikleri bu kadar özel ve pahalı yapan nedir?Bende merak ediyorum, bilgilendirebilen birisi olursa memnun oluruz.
-
Konuyu açan @srd.karaaslan ve amazon linki veren @Pore arkadaşlara teşekkür ederim.
Uzun zamandır hanım sana da alalım diye söylüyordu. indirime girince patlattım bir tane.
-
bu trendyol'un yeni satıcı sistemi çok leş, hangi satıcı model/bedeni satıyor anlamak çok zor. pahalı olanı seçip duruyor
-
İhtiyacımız da vardı ama kaçırdık takipteyiz amazon
-
Fiyat uçmuş bakmayın boşuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hanıma bir kendime son anda yakaladım valla konuyu açana çok teşekkür ederim.
-
Malzemesi gerçek deri mi, neden bu kadar pahalı?
-
hayatımda gördüğüm en çirkin terlik. güzellik görecelidir tabi ki fakat üzerine para verseler bile giymem. rahat falan diye bir de kendini avutuyor millet. nike dan 2-3 sene önce 90 liraya aldığım terliklerimin rahatlığının yanına bile yaklaşamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hava kardesim hava
kicinda don olmayip, elinde iphone 11 ayaginda kroksla gezen kro cok bu ulkede |
12-16-24 hatta 36 saate varan nöbetleri ayaklarında ayakkabıyla ya da 10 liralık brn yazan bim terliğini ile tutsunlar da görelim. Gündelik hayatta kullanım için pahalı, özenti vs yorumları anlarım da, bari rahatlık için giyen sağlıkçılara laf edilmesin |
crocstan daha iyisi ve ucuzu varsa sağlıkçılar için söyleyin giyelim. |
tamam hocam tuvalete alıyorum hemen terliğimi kb. |
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- merci çikolata a101
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tcl 65c755 yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X