Şimdi Ara

cros bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana cros bağlantı nasıl bağlanır bide renkleri nasıl olur hangi renk önce gelir acaba normal bağlantıda turuncu beyaz turuncu-yeşil beyaz mavi-mavi beyaz-yeşil-kahverengibeyaz-kahverengi iken cros bağlantı da nasıldır acaba şimdiden teşekkürler

•  cros bağlantı
  • eywallah arkadaşım çok saol peki bişey daha soracam bu duvarlardaki prizlere soket taktığımızda onların montajı nasıl yapılıyor bi fikri olan varmı acaba onlardada 2 renk war ama nasıl takılacağı hakkında bi fikrim yok
  • Rica ederim..!

Duvardaki prizlere derken..?
  • kabloları uygun yere yerleştirdikten sonra özel pense ile çakarak soket haline getirerek kullanabilirsin ve uygun prizlerine takabilirsin
  •  cros bağlantı

Böyle bir penseye ihtiyacın var.!
  • Dostum bu resimdeki standart rj45 çakmak için duvardaki için daha farklı bi alet gerekiyo. adını bilmediğğim için resminide koyamıyorum.
  • Duvardaki prizden çıkış almak için, modemin içinden çıkan kaployu ortadan kes bir ucunu telefonu prize taktığın fişe tak zaten iki kablo var sag sol fark etmez, diğer ucunu modemin dsl yazan yere tak.
    NOT=RJ45 kablosunu yanlışlıkla kesmeyin. Yukardaki pence RJ45 için, bendeki biraz daha değişik ev telefonları için de baglantı yapma yeri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.