Şimdi Ara

Cross kablo nasıl yapılır - resimli anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
22.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cross du düzdü diye milletin kafasını karıştırmaya gerek yok pc-pc bağlantılar düz kablo ile de olur. olmaz diyenler benim doğa üstü güçlere sahip olduğumu düşünebilirler. ama yanılıyorsunuz yaz arkadaşım sende yapabilin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

cross du düzdü diye milletin kafasını karıştırmaya gerek yok pc-pc bağlantılar düz kablo ile de olur. olmaz diyenler benim doğa üstü güçlere sahip olduğumu düşünebilirler. ama yanılıyorsunuz yaz arkadaşım sende yapabilin.

arkadaşım,düz kabloyla 2 pc yi bağlarsın ve network ağı kurup dosya paylaşabilirsin ama ,içinden 1 pc internetteyse,kabloyla bağlanan pc ye internet paylaşımı yapamaz düz kablo ile.

anca cross ile 2. bilgisayara internet paylaşımı verebilirsin...
    fark bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

cross du düzdü diye milletin kafasını karıştırmaya gerek yok pc-pc bağlantılar düz kablo ile de olur. olmaz diyenler benim doğa üstü güçlere sahip olduğumu düşünebilirler. ama yanılıyorsunuz yaz arkadaşım sende yapabilin.

arkadaşım,düz kabloyla 2 pc yi bağlarsın ve network ağı kurup dosya paylaşabilirsin ama ,içinden 1 pc internetteyse,kabloyla bağlanan pc ye internet paylaşımı yapamaz düz kablo ile.

anca cross ile 2. bilgisayara internet paylaşımı verebilirsin...
    fark bu

orası öle
  • Cok Teşekkürler cros kablo ok
  • oyun oynanır mı cros kablo ile lütfen soyleyin multi player yapılırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet.
  • bende adsl modemin düz ethernet kablosu var.. bu kablo ile pc ve laptopu birbirine bağlayıp sorunsuz dosya transferi yapabilirmiyim yani.?
  • Kullanabilirsiniz bir sorun çıkmaz.
  • Düz ethernet kablosunu masaüstü ile notebook arasında sorunsuz bir şekilde dosya ve internet paylaşımı yaparak kullanıyorum.
    Düz kablo ile internet bağlantısı paylaşımı ethernet kartına göre değişiyor.
  • Çok teşekkürler, acil zamanda işimizi gördü :)
  • arkadaşlar düz kablo ve cross kablo derken biraz daha açarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

arkadaşlar düz kablo ve cross kablo derken biraz daha açarmısınız

Anlatmaya gerek yok 2004 yılından sonra çıkan eth. kartları auto mdi/mdx desteklediği için cross kablo tarihin tozlu sayfalarında kaybolup gitti.
  • bende kablonet tek portlu eternet çıkışlı modem var hem bilgisayara hemde dreambox taki eternet çıkışına baglantı kurmak istiyorum switch ile baglantı kurabilirmiyim.
    bazı dreambox kullanıcıları kablomodemden baglantı kuramıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 16 Mart 2010; 21:16:55 >
  • link ölmüş
  • link ölmüş nolcak şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho78amr

link ölmüş nolcak şimdi ?

Geçen senenin konusu tabiki ölür.
  • hort atıyorum ama yok arkadaş cross bağlantı nasıl yapılır diye 1 saattir araştırıyorum yok nerden de unuttum bu cross u? şimdi jacklar iki ucu da mı cross olacak yoksa bir ucu düz bir ucu mu cross olacak bunun bile cevabı yok oyun derseniz ekran kartı derseniz 11 yasındaki cocugun blog sayfasında bile var birbirlerinden ucurdukları bilgilerle dolu ama yok aradıgım cevap cıldıracam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 26 Ekim 2013; 12:06:32 >
  •  Cross kablo nasıl yapılır - resimli anlatım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.