Şimdi Ara

cruise control bazen çalışmıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de astra sedan 1.3 cdti njoy elegant var. cruise control çalıştırdım uzun yolda
    ama bazen hemen yanıp sönüyor. bazen oluyor. bazende hiç tepki vermiyor. iyice okudum araştırdım
    ama yine bazen oluyor bazen hiç olmuyor bazende sadece yanıp sönüyor bi daha da olmuyor.
    bu nedir acaba. eğer bilgisi fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

• Dogru çalıştırdıgından emın mısın ?

Önce üst dugmeye basıp beyaz işaret cıkıyor, sonra yuvarlak tusu gerı cekıp yesıl tusta calıstırıyoruz.

Bir de dusuk vıteslerde belli hıza gelmeden çalısmaz. Ama uzun yolda demıssın demekki dusuk hız olayı degıldır.

Şayet dogru çalıştırdıgından emınsen servise göstermende yarar var. Tutukluk yapıyor olabılır.
  • tşkj edrim. ama sanırın bi göstermem gerekecek.
  • Bendede astra hb var sonradan servise cc taktırdım. Bendede aynı sorun oldu bazen çalışıp bazen çalışmıyor.

Kontağı kapatıp bir süre bekledikden sonra tekrar çalışıyor sebebini bende bulamadım
  • ewet ewet aynen öyle
    haftaya servise götürmeyi düşünüyorum ya da bilen bi ustaya danışmayı. bi sonuç alırsam burada paylaşırım. teşekürler
  • opellerde kronik sorun galiba o durum. benim rahmetli vectrada da aynı sorun vardı. aynı o sorunla sattım gitti valla :))))
  • Aracı çalıştırdıktan sonra en az 1 kere frene basmanız gerek cc çalışması için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde 3. vitese kadar hızın en az 30 olacak 4. viteste en az 40, 5. viteste ise 5o km/saat olması gerekiyor. Kontağı aç hareket etmeden frene 1 kez basmayı unutma güvenlik geerekçesiyle böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzismail -- 4 Mart 2013; 2:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzismail

birde 3. vitese kadar hızın en az 30 olacak 4. viteste en az 40, 5. viteste ise 5o km/saat olması gerekiyor. Kontağı aç hareket etmeden frene 1 kez basmayı unutma güvenlik geerekçesiyle böyle...

Vites hesabı yok, min 30 Km/h Max 200 Km/h kitapcıkta oyle yazıyor
  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    kitapçıkta öyle yazıyor ancak dene ve gör. hiç düğmeye basmadan 4. vitese çık ve 30 km/s olduğunda bas ve dene ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.