Şimdi Ara

Crusader Kings II (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
26.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok hoş gözüküyor hemen deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

çok hoş gözüküyor hemen deniyorum

Linkte vereyim
    http://www.moddb.com/mods/crusader-kings-2-a-game-of-thrones-ck2agot
    Ben 2.3.2'ye yükledim 4-5 saat kadar oynadım 2 kere crash yedim. 0.9.6 sürümü çıkmış 2 haziranda daha betada yani ama elemanlar 2 aya bir patch çıkartıyor gelecek patch crash sorunlarını kökten çözüp 1 sürümü yayınlayabilir. 2.3.4 için yazıyor belki ondan crash yemiş olabilirim. Diğer eksilerine gelirsek müziklerini gerçekten hiç sevmedim, telif haklarından dolayı dizinin müziklerini kullanamamışlar galiba kendileri birşeyler hazırlamış bir süre sonra sıkıyor. Onun dışında pek sorun yok saçma sapan bir bugla karşılaşmadım, Ülkenin gücüne göre Westerosun ülkeleri bir taraf seçiyor. Misal Joffreyi yenip bağımsızlığımı kazanınca Vale bana bağlılık yemini edip kuzeyin bir parçası oldu gücü elinde tuttukçada ayrılmıyor. Ama AI bu sistemi kontrol etmekte biraz zorlanıyor Güneyin lordları bir Joffreye bağlanıp bir ayrılıyorlar dizide de güya 7 krallığın kralı olsada uygulamada bu krallıkları yönetemiyor pek sıkıntı yok yani

Arkaplanda şu çalarken oynayayim biraz fena havaya sokuyor
    https://www.youtube.com/watch?v=RHAXFV96tnU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 5 Haziran 2015; 8:30:33 >

• Duvarı ak yürüyenlere karşı savunurken karımın beni aldattığını öğrenmemle cinnet geçirip oyundan çıktım. Hiçbir CK2 oyunumda bu kadar sinirlenmemiştim, insanlığın kurtarmak için ölümle savaşıyoruz kadın Winterfellde alem yapıyor

Bir önceki saveden başlayıp 5 çocuk istiyorum ambitionını seçtim bırakın aldatmayı birbirimize aşık olduk İlk ak yürüyenimide öldürdüm savaşta karşılaştık tırsmadım diyemem ama Ice'ı gömdüğüm gibi moleküllerine ayırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 5 Haziran 2015; 12:55:43 >
  • genelde bu tarz modlar uyduruk olurdu ama bu olmuş

bir iki denemeden sonra ejderhaların anasıyla başladım, esosta çok uğraştırdılar artık her elime düşeni ****rime atmaya başladım
    westerosta neler oluyor acaba diye uzun süre sonra baktım benim yeğen tüm kıtayı birleştirmiş, hemen bastım nikahı
    yalnız bu kadın tüm komutanlarından çocuk yaptı neyseki kocası pek umursamıyor

bence oyun en zevkli serçe parmakla oynanır, bundan sonra onu deneyeceğim

ekleme: 'e jderle' yasaklı kelimeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 6 Haziran 2015; 2:12:26 >

• meerenden westrosu yönetiyorum

Crusader Kings II (2012) [ANA KONU]

• Ooooo sen entrikanın dibine vurup Westerosu kolayca ele geçirmişsin Gerçekten CK2 dinamikleriyle bir Got oyunu oynamak muhteşem oluyor, yasak ilişkiler biribirinin kuyusunu kazmalar birde adam öyle güzel ayrıntılar eklemişki lordumun biri başıma bela oldu plot kurdum öldürmek için hemen event çıktı yüzsüz suikastçi kirala diye dururmuyum hemen Bravoosa haber gönderdim bir süre sonra geldi faceless man!

1925 gold istedi gavur tamam profesyonel çalışıyorsunda garanti öldüreceksinde yinede çüş yani. Zaten cevabıda ona göre hazırlamışlar ''Are you mad, Bravoosi? That sum could pay for an army. Get out of here!''

Gerçekten 10bin askerlik golden army kiralayabiliyorsunuz 1000 golda bir kere kiraladım felaket iyi elit bir ordu 20bin askeri biçer geçer o derece. Ama ayda 52 gold götürüyor iyi olduğu kadarda pahalı.

• yeni oyuna stanisin kuzeye geldiği zamanda jon snowla başladım
    bana stark soyadını verip yanında savaşmamı istedi tabi kabul ettim, yabani prensesiyle evlenip onları yanıma çektim
    birlikte boltonların üzerine yürüdük, iyi savaşlar çıkarmamıza rağmen düşman çok fazla olduğundan kaybettik , stanis öldürüldü
    beni boltonlara karşı koz olarak kralın şehrine götürdüler, aşağılamak için jon 'the bastard' stark dediler

bir süre sonra tommenın güvenini kazandım, savaş yeteneğimi farkeden kral beni ordularının komutanı yaptı, özel yetkiler verdi
    şehre geldiğimde yabanilerin işime yaramayacağını anlayıp boşanmıştım, kralla iyi arkadaş olduğum için kardeşi Myrcellaya talip oldum, kabul etti
    gizli maksadım kralı öldürtüp tek varis olan eşimi tahta oturtmaktı ama zaten karışık olan westrosa targeryenler saldırmaya başladı, bekledim
    tommenın kaybedeceğini anladığım zaman şehri kuşatmaya hazırlanan aegonu destekledim, o sırada yeni oğlum doğdu
    adını içimdeki kini ve alacağım intikamın göstergesi olarak eddard koydum, lannisterlar niyetimi anlasalar da artık iş işten geçmiş tahtta aegon oturuyordu

...

yazmayı unutmuşum, kısaca yaptığım evlilikler, entrikalar sonucu kuzeyin, batının, stromland'in varisi torunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 24 Haziran 2015; 19:44:36 >

• Crusader kings 2 hediye etti bir arkadasim, ben istedim daha dogrusu, hangi dlc ler olmazsa olmaz? Sword of islam varmis sizce alinmali mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oğlanları nasıl evlendiriyoruz bu oyunda? 3 tane oğlum var , 3 oğlanda kontluk yapıyor bu çocuklar ufakken bunları '' söz kesebiliyordum '' diğer krallıklardaki kızlarla ama biraz büyüdüler ne evlendirebiliyorum nede söz kestirebiliyorum.3 oğlan var 3 tane sağlam genious traiti olan kız buldum 2 tanesinden güzel toprak geliyor üstelik bir yardımcı olun tengri için :)
  • meameth kullanıcısına yanıt
    yanlış bilmiyorsam toprak verdikten sonra evliliklerine karışamıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıkıldım şuan :) tam 3 kız okadar yıldır bekledim genious traiti için tam fırsat kapıya gelmişken yazık oldu :)
  • Beyler beraber Crusader kings 2 A game of thrones mod oynamak istiyenler steamdan eklesin .: GG_Burak_TR
  • meameth kullanıcısına yanıt
    Kızları kendi courtundaki bekar adamlarla evlendirmeye çalış. Sonra evlendirdiğin adamı öldürt bir şekilde. Kızlar senin courtunda kalırsa çocuklarına bunlarla evlenin diye teklif gönderebiliyorsun. Bir ihtimal bu şekilde evlendirebilirsin.
  • liero L kullanıcısına yanıt
    daha kolay bir yolu var çocuklarına öğretmen olarak kendi courtundan yada direk kendin eğitim verirsen oluyor , bir de bug tarzı birşey var çocuğunun simgesini seçebileceğin başka bir sekme açıkken '' marriage '' yada '' betrohal '' a gelirsen direk kaydırabiliyorsun çocuğu.

Bir de bir başka bir sorum olacak , 3 krallığı birleştirdim 75 yıla yakın sürdü.Arkasından abbasilere saldırdım pagan tengri ile holy wars ile yandaşta buldum.12 yıl sürdü savaş zar zor abbasileri yendim ama hiç toprak alamadım.Yendiğim sultan vassal olarak kaldı onun üzerine yeni bir sultan geldi anlamadım bu işi nasıl böyle bir şey oldu.Böyle bir durum yaşayan oldumu acaba?
  • Horse lords steame düştü mü?
    Arkadaşlar ana sayfasında yok ama aratınca çıkıyor aldım ama dlcler içinde gözükmüyor oynayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 14 Temmuz 2015; 17:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun steam de 11tl lik fiyatiyla bi hevesle aldigim oyun. Tum gun bosbos ekrana bakip hicbirsey yapamadim.. ogrenmem kaç gun surer ?

• skymoon34 S kullanıcısına yanıt
    İngilizcen iyiyse çok sürmez. Eğer game of thrones'u izliyorsan-okuyorsan modunu kesin yükle, ikisinin de olayı taht oyunları olduğundan sanki oyun bu seri için üretilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam link + banner + başlık düzenlendi.
  • Suanda dlc siz crusader kings 2 ve europa universalis 4 var. 2 gundur alamanci çocuğu izliyorum zaten ;) ingilizcem cogu yerde yetersiz kaliyor cok fazla detay var ck2 de. Europa universalis daha oynanabilirligi kolay sanki onla takiliorm suan. Oyunlari çözersem dlc leride almayi dusunuyorum

• Oyun cok iyi de scottish revolt cikip kendi topragimi iskoclara kaybedince sinirlendim.Hacli seferleri bitince Irlanda ile hemen saldirayim dedim Iskoclarda tekrar isyan cikti.Topragi tek tek toplamak can sikici de jurem olmasina ragmen.Britanya Imparatorlugunu kuracagim hazir iskocya ve ingiltere kralligi dususteyken isyanlarla ugrasiyorlar bende akrabami veya ogluma dukluk veriyorum tuzum kuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord1905 -- 13 Ekim 2015; 11:55:30 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.