Şimdi Ara

cruze ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 32000 tl ye kadar otomatik sunrooflu beyaz lpg li arac lazim 2011 model var mi tanidik bildik yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze fıuatları o kadar düşmedi. O fiyata 2010 bile zor temiz olmıcaksa alınabilir. Ben 2011 model lpg artı sanruflu yani istediğin şekilde olan cruzeyı 36150 ye aldım

• siz pahali almissiniz o zaman 2011 sunrrof beyaz iki parca boyali navigasyon bizim arkadasa aldik arabam satilmadigi icin ben alamadim o aldi 80000 dort kis lastigi sifir bakimli aracti

• Km farkı var benim aldığım araç 26000 km sıfır ayarında garaj arabası çizik yoktu. multimedia 4 lastik kışlık sıfır ve iyi durumda yazlıkları Landırenzo marka yaglamalı en uyumlu tüpü takmış orjinal paspaslarını kulllanmamış. Bin iki bin fazla ver kafan ağrımasın değişen olmasa bile boya almış arabanın sebebini bilmiyorsun sonra araç sağa yada sola çekiyor her yıl rot balansada girsen düzelmiyor. 34 bin veren kişi 35 binde verir 36 binde kimse aracını ederinden ucuza satmıyor sebepı kesinlikle vardır. 32 bin lira 2011 ls plus paket cruzenın lpg siz multimediasız ve sanrufsuz fiyatı. bu sayılanları eklerseniz en az 35 36 bin olur. Ama boyali yada değişenli ise tüm donanım artı özellikleri ile alabilirsin o fiyatlara. yerinde olsam 2 seçenek belırlerdım.
    1- Istedıgım donanımlar olmasın ama aracım temiz ve yorulmamış olsun varsın 32000 bin tl olsun

2-aradığım donanımlarda olsun fıyatıda 32000 tl olsun. varsın sicili bozuk olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed cakir -- 12 Şubat 2015; 18:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Maksimum 32000 tl ye kadar otomatik sunrooflu beyaz lpg li arac lazim 2011 model var mi tanidik bildik yardim

Bu fiyata saydığınız özelliklerde gönül rahatlığıyla binilecek bir araba bulmanız mümkün değil. 32.000 TL'ye ancak şöyle kaputu değişmiş ya da tavanı işlem görmüş bir araba alırsınız, onun da pek akılcı bir iş olmadığını biliyor olmalısınız. Aksi halde ilan sitelerinde yüzlerce ucuz Cruze varken forum köşelerinde araba arıyor olmazdınız.

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-model-chevrolet-cruze-1.6-124-hp-ls-plus-64.000km-de-190426433/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Curva Sud

quote:

Maksimum 32000 tl ye kadar otomatik sunrooflu beyaz lpg li arac lazim 2011 model var mi tanidik bildik yardim

Bu fiyata saydığınız özelliklerde gönül rahatlığıyla binilecek bir araba bulmanız mümkün değil. 32.000 TL'ye ancak şöyle kaputu değişmiş ya da tavanı işlem görmüş bir araba alırsınız, onun da pek akılcı bir iş olmadığını biliyor olmalısınız. Aksi halde ilan sitelerinde yüzlerce ucuz Cruze varken forum köşelerinde araba arıyor olmazdınız.

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-model-chevrolet-cruze-1.6-124-hp-ls-plus-64.000km-de-190426433/detay

forum koseleri dediginiz yerde benim uyeligim uc seneyi gecmistir ve burdaki arkadaslar genelde arabalarina iyi sekilde baktigi icin buralarda ariyordum cruze forumunu okuyorum ben sadece 33000 bine benim arkadasim dort lastik yeni iki parca boyali sunroof lu sunu otomatigini aldi dedim sizin aldiginiz parada bana yuksek geldi fiyatlarin su an icin sistigini soledim sadece bir cok ilanin acilis tarihleri uc ayi gecmis artik

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed cakir

Km farkı var benim aldığım araç 26000 km sıfır ayarında garaj arabası çizik yoktu. multimedia 4 lastik kışlık sıfır ve iyi durumda yazlıkları Landırenzo marka yaglamalı en uyumlu tüpü takmış orjinal paspaslarını kulllanmamış. Bin iki bin fazla ver kafan ağrımasın değişen olmasa bile boya almış arabanın sebebini bilmiyorsun sonra araç sağa yada sola çekiyor her yıl rot balansada girsen düzelmiyor. 34 bin veren kişi 35 binde verir 36 binde kimse aracını ederinden ucuza satmıyor sebepı kesinlikle vardır. 32 bin lira 2011 ls plus paket cruzenın lpg siz multimediasız ve sanrufsuz fiyatı. bu sayılanları eklerseniz en az 35 36 bin olur. Ama boyali yada değişenli ise tüm donanım artı özellikleri ile alabilirsin o fiyatlara. yerinde olsam 2 seçenek belırlerdım.
    1- Istedıgım donanımlar olmasın ama aracım temiz ve yorulmamış olsun varsın 32000 bin tl olsun

2-aradığım donanımlarda olsun fıyatıda 32000 tl olsun. varsın sicili bozuk olsun..

yaglamali lpgnin magnezyum subaplari sogutmadigi bir cok kez yazildi cizildi takip ettiyseniz forumlari ona bakarsaniz 105000 kmdeki araca 36-35 isteyen bile duydum 33000 bizim arkadas aldi navigasyonu montaj dahil 800 tlye taktirdi abartilcak birsey deil iki parca surtmeden oturu boyada birsey degildir herkesin basina gelebilir hic unutmuyorum omegaplus nickli sahibinden de ilani vardi 2011 hatasiz boyasiz sunroofsuz 23000km civariydi 30500 birakiyodu aradigimda artik lanet olsun dedi bi turlu satilmadi hic hatasiz araba neyse bence siz aldiginiz o paralara yanin

• Bu DH'nın Cruze bölümünde bir garip alışkanlık peydah oldu. Cruze alacak adam önce geliyor, inceden arabayı baltaladıktan sonra mesajlarıyla piyasasını aşağı çekeceği zannıyla güzel bir Tofaş muamelesi çekiyor. Bu forumu araba piyasasını belirleyen majör bir kaynak olarak görüyor olmalı ki bu sayede arabanın piyasasını aşağı aldığını düşündükten sonra başlıyor "Cruze arıyorum", "şu Cruze nasıl?", "ulan tüh şu arabayı kaçırdık" demeye. Ismi lazım olmayan başka bir kullanıcı daha vardı Civic kullanan, önce geldi Cruze'u ince ince doğradı; arabanın ne astronomik yakıt tüketimi kaldı, ne kronik otomatik vites sorunu, ne çekilmeden ötürü muhatap bulamama sorunu, ne yedek parça krizi. Aradan biraz zamam geçti, Cruze piyasasını yeterince öldürdüğünü düşündüğü bir anda çıktı geldi "bana Cruze lazım, temiz araba var mı burda satılık? Sen satıyor musun? Satıyorsan talibim" demeye.

Şimdi bu zihniyetteki arkadaşlara önce temel bir iktisat prensibinden bahsedeyim, bir malın fiyatı piyasada ne kadar düşerse düşsün reel ederi ile satış değeri arasındaki fark belli bir makastan fazla açılmaz. Değeri aşırı düştüğünde malın arzı durur, arz kesilince de fiyat eğrisi yukarı hareket eder. Mesela petrol ve altın güncel birer örnektir. Hybrid teknolojisi falan derken fiyatı 120 dolardan 50 dolara düşen petrolün tekrar sıçrama yapacağı 2+2=4 gibi netti. Bu paraya satış yaptığında üretim maliyetini kurtaramayan dev petrol kuyularından 8-10 tanesi petrol çıkarmayı kesince arz kısılıp, fiyat yükselmeye başladı. 2 ay önce ons'u 1100 dolara kadar inen altın fiyatlarının da tekrar yükselişe geçmesi aynı hesap, hiç bir altın madeni bu fiyatlara zararına çalışmaz, onlar çalışmayınca da arz kesilir, piyasadaki altın kıymetlenir.

Olayın Cruze yönü de aynen böyle, arabanın piyasası zaten yeterince düştü, bundan daha fazla düşmesini bekleyen avcunu yalar. Kimse 40.000 lira verip bayiden aldığı arabayı 2 sene sonra 30.000 liraya satmak istemez, piyasa bunu gerektirirse acil ihtiyacı olan istisna kullanıcılar dışında araba satılmayacağından dolayı arz yokluğunda fiyat tekrar yükselir. Şuan Cruze piyasasının geldiği nokta da bu, satana kadar hanıma veririm, babama hediye ederim, pert olmasını bekler kaskodan parasını alırım diyenler temiz arabalarını satmıyorlar. Satanlar yüksek fiyat çekiyor, düşük fiyat çekenler de kaputtan darbe yiyip motoru inen aracını ilana koyuyor. Ilan sitelerinde milyon tane ilan varken çaresiz Cruze talibinin forum köşelerinde araba sorması da işte bu yüzden.

Araba arayan arkadaşın bu yazdıklarımı anlayacağını sanmıyorum, çünkü mesajlarında o mental niteliği göremedim. Her babayiğidin anlayacağı şeyler değil bunlar, o konuda da mütevazi olamayacağım. Diğer kullanıcılar okur da istifade ederlerse memnun olurum, dirsek kırıp yazmamın sebebi de budur nitekim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curva Sud -- 13 Şubat 2015; 21:01:45 >

• siz heralde yeni iktisada giris dersi gordunuz mesajlarinizda sinirden saldirgan bir hal gordum ben size saygisizlik yapmadigim savunma psikolojisinin ver etkiyle saldirganliga gecmisiz merak etmeyin ben sizin dediklerinizi su gibi yutup gectim tekstil muhendsiligini bitirdim su an isletme yonetimi okuyorum neyse burdaki konu bu deil dostum ben buraya tartismak icin bir sey yazmadim ben sadece arkadasa arabayi bu fiyata aldik dedim siz saldirmaya basladiniz ben cruze falan asagilamiyorum hic bir yazdigimda da boyle bir sey belirtmedim siz isterseniz 40000 tl beni ilgilendirmez herkes kendi aldigindan sorumludur ben sadece gordugumu soledim

• Arkadaşlar şu anda 2011 46.000 de bakımlı , lastikleri sıfır DE plus at lpg li aracıma 37.000 TL verdiler.
    Güzel fiyat ama vermedim arabayı çünkü bir tık bunun yani cruze ün üstüne çıkmam için 50 - 55 bandına Yani 37.000 tl ye bile arabasını vermeyen var,
    En derin sevgi ve saygılarımla...
  • beyler cruze larda LPG sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek diye okudum motor Euro 5 ve magenzyum alaşım subaplar kullanılıyormuş..

Ama çokta var LPG li kullanan..Acaba LPG de en fazla kaç km yapabilen var;sıkıntısız??Subap değişimi kaç km. sonunda gerekir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

beyler cruze larda LPG sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek diye okudum motor Euro 5 ve magenzyum alaşım subaplar kullanılıyormuş..

Ama çokta var LPG li kullanan..Acaba LPG de en fazla kaç km yapabilen var;sıkıntısız??Subap değişimi kaç km. sonunda gerekir???

47.000 km oldu, lpg de 0 km reis oto da landirenzo takıldı. Yağlama ünitesi de var ama ben onu kullanmıyorum artık.
    Şu anda hiç bir sıkıntım yok, isik bile bir kere yandı yolda farklı yerden gaz almıştım, Çanakkale ye gelip Shell den alınca geri düzeldi...
    büyük ihtimalle de ben 100.000 barajını geçerim gibi duruyor, çükü arabamı çok zorlamıyorum, bakımlarını tam yapıyorum.
    Ben çok memnunum allah herkese en iyisini nasip etsin.
    Satarsam da 1.4 t alırım...

Edit : Km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troyadabiradam -- 16 Şubat 2015; 16:40:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: troyadabiradam

Arkadaşlar şu anda 2011 46.000 de bakımlı , lastikleri sıfır DE plus at lpg li aracıma 37.000 TL verdiler.
    Güzel fiyat ama vermedim arabayı çünkü bir tık bunun yani cruze ün üstüne çıkmam için 50 - 55 bandına Yani 37.000 tl ye bile arabasını vermeyen var,

bence hic vermeyin cunku araba super55000 deki arac insignia yada ford mondeo deilse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troyadabiradam

Arkadaşlar şu anda 2011 46.000 de bakımlı , lastikleri sıfır DE plus at lpg li aracıma 37.000 TL verdiler.

bence hic vermeyin cunku araba super55000 deki arac insignia yada ford mondeo deilse

Bunda komik yada alaycı olunacak bir durum yok. Ben arabanın f/p olarak uygun olduğundan bahsediyorum sadece.
    Yoksa Cruze dünyanın en iyi aracı demiyorum.

• Çene yormaya gerek yok. Herkesin araç alırken izlediği yol farklıdır. Ben aynı model araca 36 bın verirken arkadaş 32 bine alabilir. Bu beni rahatsız etmez çünkü bilinçli bir insan hangi aracın ne etmesi gerektiğini bilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.