Şimdi Ara

CRUZE (Gıcık Eden Kayış Sesi) ! Lütfen Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gün önce 100bin Km 'de Cruze - 2011 model bir araç aldık. Ağır bakımları, kayış setleri vs hepsini değiştirttim. Birebir orjinal kayış seti taktık ettik. Sorunum şu;

- Dreksiyonu tam sol ya da tam sağ kırdığımda Triger kayışı Direksiyon kayışına sürtüyor. Bu aldığımda da böyleydi, tüm kayışları değiştirdik hala aynı. Bunu sadece tam sol ve tam sağ kırdığımda yapıyor ve kaputu açık baktığımızda da tam sağ ve sol da kayışların sürttüğünü gözümüzle görebiliyoruz.

Bunun nedenini bilen var mı? Araçtan çıkan kayış ölçülerinin birebir aynısını aldık. Sorun sizce nedir, bileniniz var mı?

Yardımlarınız için, şimdiden çok teşekkürler..

• Motor kulakları saglam mi ?
    Şase de duzeltme var mi ?
    Travers ve Akslar orijinal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Şubat 2020; 13:31:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aracı tarcanlara götürüp baktırın. böyle saçma şey mi olur?
  • yıllardır Cruze kullanıyorum ilk kez sizden duydum böyle birşeyi, aracı almadan önce böyle birşey yok muydu peki siz bakım yaptıktan sonra mı oluştu ?

• Bence birebir orjinal aldığınız kayışlar pek uygun değil, orjinal alıp takın. Benim aracımda başıma geldi, triger değiştirilirken v kayışınıda değiştirdim fakat yan sanayi taktım bir ay sonra koptu. Orj. taktım 2 senedir sıkıntı yok.

Birde motorsikletimden örnek vereyim, varyatör kayışı olarak birebir aynısı denen kayış 2 mm büyük çıktı, ama sıkıntı yok kullanmaya devam ediyorum.
  • Kayış boyutları doğruysa arabanın şasisi işlemlidir muhtemelen. Belki kesip kısaltmış bile olabilirler

• aracın ekseni kaymış hocam geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.