Şimdi Ara

cruze mu megan 2 Privilege ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu 2 araç arasından kararsız kaldım 2011 üzeri cruze hb lt yada 2006/2007 megane 2 privilege alsam aklım hep cruzda herkes uzak dur desede
    ben senede 6,000/10,000 km anca yol yaparım hafta sonları piknik fs cruze dan beklentim performans değil kaldıki megan 100 bg cruze 124 bg bagajlari yeterli bana 2 sininde
    cruze bana sorun cikarsada 6/7 yaşındaki megandan daha az cıkartacagını düşünüyorum bu 2 aracı seçmemde donanım seviyeleri eşit olması isdedigim araba hem agır gösterecek hem sport
    sizce max 30.000 tl geçmeyecek başka hangi araç alabirim daha önceki aracım 2007 honda civic 1,6 dream paketiydi üst paketler fiyatları yüksek dream lerde donanım fakiri göstergesi dışında hiç özelliği yokdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 30 Nisan 2013; 20:29:40 >

• Elbette cruze :)) bu arada privilege serisi megane 2 ve diger tum araclar icin en ust donanim seviyesine verilen isim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Elbette cruze :)) bu arada privilege serisi megane 2 ve diger tum araclar icin en ust donanim seviyesine verilen isim
    bu ikisi arasından çinrolet
  • quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

bu ikisi arasından çinrolet

Alıntıları Göster
    Cruze çok daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Cruze çok daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    bundan önceki aracım megan 2 idi sana ikisinide kullanmış biri olarak cruze diyorum hiç düşünme kimsenin lafına bakma pişman olmassın aldığına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

bundan önceki aracım megan 2 idi sana ikisinide kullanmış biri olarak cruze diyorum hiç düşünme kimsenin lafına bakma pişman olmassın aldığına.

Alıntıları Göster
    Çok net cruze bu iki araç arasından. prifilaj Fransızca okunuşu mu? İngilizce de pirivilıc diye okunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Çok net cruze bu iki araç arasından. prifilaj Fransızca okunuşu mu? İngilizce de pirivilıc diye okunuyor.

Alıntıları Göster
    Tabi ki Cruze.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze kesinlikle
  • Ben de cruze derim. Dizel isteniyorsa aveo da bakilabilir
  • Cruze tabi en azindan genc araba en az 5 sene rahat binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Cruze tabi en azindan genc araba en az 5 sene rahat binersin.
    Cruz alırsanız yakışıklı bir arabanız olur ama gözünüz sürekli yakıt ibresinde olur dizel megane alırsanız yakıtı düşünmezsiniz zaten çok az yakıyor ikinci elide cruza göre çok daha iyi megane model olarak eski olsada temizini bulabilirseniz cruzedan daha iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Cruze tabi en azindan genc araba en az 5 sene rahat binersin.
    Cruze'un yedek parça fiyatlarına bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Cruz alırsanız yakışıklı bir arabanız olur ama gözünüz sürekli yakıt ibresinde olur dizel megane alırsanız yakıtı düşünmezsiniz zaten çok az yakıyor ikinci elide cruza göre çok daha iyi megane model olarak eski olsada temizini bulabilirseniz cruzedan daha iyi olur diye düşünüyorum

yakıt cok km yapmadığım için cok önemli değil önceki arabam honda 100 km 11/12 lt yakıyodu sehir içi cruze bunla aynıdır tahminim en fazla cruza yönelmemdeki sebeb temiz megane 2 piri bulalamam temiz olanlarada 35 hatta 40 bin isdeyenler var nekadar temiz olursa olsun 28/29 dan fazlazını haketmedigini düşünüyorum en azından o yaşlardaki aracların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 29 Nisan 2013; 23:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Alıntıları Göster
    megane daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RESSAS

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

yakıt cok km yapmadığım için cok önemli değil önceki arabam honda 100 km 11/12 lt yakıyodu sehir içi cruze bunla aynıdır tahminim en fazla cruza yönelmemdeki sebeb temiz megane 2 piri bulalamam temiz olanlarada 35 hatta 40 bin isdeyenler var nekadar temiz olursa olsun 28/29 dan fazlazını haketmedigini düşünüyorum en azından o yaşlardaki aracların

Alıntıları Göster
    manuel vites Cruze da şehiriçi 8-9 litre yakarsınız
    otomatik vites Cruze da şehiriçi 10 litre yakarsınız

tabi sakin kullanırsanız, basarsanız daha da fazla yakar.

bizde 2010 Cruze var otomatik vites, şehiriçi 10 litre yakıyoruz (sıkışık trafik genellikle). ama babam sakin kullanır gayet.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

manuel vites Cruze da şehiriçi 8-9 litre yakarsınız
    otomatik vites Cruze da şehiriçi 10 litre yakarsınız

tabi sakin kullanırsanız, basarsanız daha da fazla yakar.

bizde 2010 Cruze var otomatik vites, şehiriçi 10 litre yakıyoruz (sıkışık trafik genellikle). ama babam sakin kullanır gayet.
    sivike de bak bence arkadaşım :)
  • quote:

hangilerine mesela? gm hava filtresi 25, yağ filtresi 20tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

sivike de bak bence arkadaşım :)

Alıntıları Göster
    fülüans da alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

fülüans da alınabilir

benim görüşüme göre cok hantal görünüşlü ve fiyat olarakda düşük donanımlılar 30 bin tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

hangilerine mesela? gm hava filtresi 25, yağ filtresi 20tl

hocam mesela aynası, sanayide bile 250 lira.

gerçi bu şu an böyle. cruze, giderek artan sayıda. haliyle parça fiyatları da düşebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.