< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cruze otomatik 3. viteste takilma sorunu

-
-
Motorda hararet sorunu var gibi duruyor araç soğutma sistemi kontrol edilmeli devir daim,fan vb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şanzıman yağı ve filtresini değiştirin öncelikle, devam ederse selenoid valflere bakılmalı...
hararet gostergesi ortada surekli hocam
bu konuyu forumlarda biraz arastirdim evet once sanziman yagi ve filtresini degistiriyorlar olmazsa selenoid yani bu sanziman beyni saniyorum o degisiyor ins bu ikisinden biridir en ucuz yollu hallederiz
peki sanzimanin baska parcalarinda hasar olma ihtimali varmi daha iki gun once 180 km hiza cikti bu arac boyle sikinti yoktu yani sikinti yeni basladi ara sira ozellikle motor sogukken yapiyor
arkadaslar hic basina buna benzer sorun gelen oldumu otimatik vites araci ilk calistirinca 1-2-3 atiyor sonra devir bosa dusuyor arac kendini korumaya alip stop edip tekrar calistirana kadar 3 te kaliyor ileri yada geri 3. viteste kalkiyor gidiyor
ne olabilir? arac sanzimancida biri selenoid biri tas dedi ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: yabancı34
arkadaslar hic basina buna benzer sorun gelen oldumu otimatik vites araci ilk calistirinca 1-2-3 atiyor sonra devir bosa dusuyor arac kendini korumaya alip stop edip tekrar calistirana kadar 3 te kaliyor ileri yada geri 3. viteste kalkiyor gidiyor
ne olabilir? arac sanzimancida biri selenoid biri tas dedi ne dersiniz?
Dostum 3. viteste takılı kalmasının nedeni şanzıman korumaya aldığı içindir.
Bir sürü nedenden dolayı korumaya alıyor olabilir. Forumdan bir sonuç alamazsın. Yani sizin sorunuz "araç niye çalışmıyor" gibi birşey.
Cihaza bağlanır verdiği hatalar incelenir sonuca varılır. Bunuda yapacak olan servistir.
geçmiş olsun. -
Merhaba,
Aynı sorun benim başımada geldi, araç 1.2.3 sorunsuz gidiyor ama 3 ten sonra vites atmıyor, sanzuman kendini korumaya alıyor sanırım, siz bu sorunu nasıl çözdünüz, ya da çözebildiniz mi ,
Şimdide teşekkür ederim,
-
çözdünüz mü hocam bende bir cruze aldım bu sorundan vanos tazik sibobu vs değişti. şanzımancı arıza yok motor arızasından koruma alıyordur dedi. ama bu parçalar değişti yine yapıyor. sanki ısınınca özellikle. kesince 2 ay yapmıyor anlamadım
-
çözdünüz mü arızayı
-
7 sene önceydi sanziman yenilendi ama usta 6 ay garanti veriyorum bence araci Sat dedi yaklaşık 1 yıl kullanıp satıldı
CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ŞİMDİDE BEN YAŞIYORUM AYNI ARIZAYI VE MALESEF ŞANZIMANDA ARIZA YOK DİYOR ORA BURA BİR DÜNYA PARA HARCADIK SONUÇ DEĞİŞMEDİ. ŞANIZMANCI ABİ ARIZA YOK PARA KAZANMA İSTEMEM Mİ DİYOR. BAKALIM FALIMIZDA NE ÇIKACAK NE ZAMAN ÇIKACAK
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X