Şimdi Ara

Cruze ? Passat Trendline ? Seat Exeo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 Model Renault Scenic Expression 1.5 DCI aracım var. Bunu satıp yeni bi araç almak istiyorum. Ve vitesin otomatik olmasından yanayım. 42-43 bin tl'ye kadar hangi araçları tavsiye edersiniz? cruze daha çok hoşuma gidiyor ama passatı da farklı seviyorum exeo ise a4'ü anımsatıyor. siz olsanız hangi aracı tercih edersiniz?

• Passat...
  • exeo'nun otomatiği yok bildiğim kadarıyla... seçimim passat olurdu..
  • Ben dedim bir hafta önce Cruze denen arabayı nelerle kıyaslıyorsunuz diye bir kamyon laf yedim..Alın size okkalı bir başlık daha..Kıyasanılan arabaların biri Passat biri eski kada A4'ün prototipi hatta aynen devamı..Sizin sorduğunuz da soru yani şimdi öyle mi?? Şu sorular yüzünden ilk çıktığında çok hoşuma giden Cruze'den nefret eder oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 8 Aralık 2009; 18:39:15 >
  • O bütçeyle ancak passat 1.6 102 hp alırsınız onun da otomatiği yok.. Exeo'nun zaten otomatiği yok.. Size kala kala Cruze kalıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 8 Aralık 2009; 18:58:06 >
  • Otomatik şanzımanlı Chevrolet Cruze'un şehir içi yakıt tüketimi fabrika verisi 11,2 L/100 km olarak görünüyor. Günlük hayatta bu veri 12 LT'nin altına düşmez, hele de İstanbul gibi trafiğin arap saçı olduğu bir yerde yaşıyorsanız. Bu sebepten dolayı otomatik şanzımanlı Cruze hiç de tercih edilesi durmuyor.
  • Seat Exeo'nun otomatik vitesi bulunmuyor.
  • Seat Exeo.
  • 0 km olması şart değilse o fiyata VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline veya Skoda Octavia 1.4 TSI DSG Elegance alınabilir

DSG Şanzıman rakiplerinden çok çok üstündür çoğu marka halen 4 ileri otomatiği kullanırken Volkswagen DSG adını verdiği şanzımanda 7 İleri Şanzıman Kullanmaktadır
  • içlerinden en kaliteli araç seat exeodur.
  • Bende Passat ile Exeo arasında kalırdım..

Aslında test sürüşü çoğu şeyi belli eder..

• exeo nun konsolu ile cruze un direksiyonu passatta olsa ne guzel olurdu
  • chevrolet ile vw' yi kıyaslama başarınız için sizi tebrik ediyorum.

aslında biraz daha ileri götürüp, mercedes' mi lada' mı desek daha esprili olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

chevrolet ile vw' yi kıyaslama başarınız için sizi tebrik ediyorum.

aslında biraz daha ileri götürüp, mercedes' mi lada' mı desek daha esprili olurdu

Niye? Kıyaslanamıyor mu?
  • niye kiyaslanmiyacak kadar bos bir aracmi cruze?...ne passatmis ya kardesim bmw ile mercedeslerle kiyaslanmasi lazim ondan hala 99 modeline adamlar 20 bin tl istiyor pohpohlamadan dolayi......
  • bir scenic kullanıcısı olarak size tavsiyem yukarıda bir arkadaşında dediği gibi 2.el VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline veya Skoda Octavia 1.4 TSI DSG Elegance'dır. hatta bunlar birde LPGli olsa tadından yenmez..

Ben scenicimi satarsam bu iki araçtan birini alırdım.
  • chevrolet o kadar mı kötü tasarımı ve donanımı çok iyi fiyatıda uygun bende 3 araba arasında kaldım honda civic,seat leon,chevrolet cruze
  • Arada ciddi bir fark var ama. Cruze diğerleri ile aynı fiyat olsa tamam ama arada ciddi fark var. Artı her araç birbiri ile kıyaslanır. Bakılır ilk maliyet, bakım ücretleri, kasko sigorta masrafları, yakıt giderleri. Hem Curuze C Passat ve Exeo D sınıfı. Passat alacak paranız varsa Passat alın ama yok eğer o kadar param yok diyorsanız Curuze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Arada ciddi bir fark var ama. Cruze diğerleri ile aynı fiyat olsa tamam ama arada ciddi fark var. Artı her araç birbiri ile kıyaslanır. Bakılır ilk maliyet, bakım ücretleri, kasko sigorta masrafları, yakıt giderleri. Hem Curuze C Passat ve Exeo D sınıfı. Passat alacak paranız varsa Passat alın ama yok eğer o kadar param yok diyorsanız Curuze.

Hocam passat-exeo pahalı sahsen bana göre değiller cruze,leon,civic e bakıyorum cruze hem daha ucuz hemde daha donanımlı tip olarakda idare eder 33 bin tl ye güzel bir araba çoğu kişi kıyaslanmaz bile demiş ancak arada baya fark var gidip yarın yerinde incelicem ama büyük ihtimal siyah renk bir cruze alıcam çok güzel duruyor olmadı seat leon alıcam
  • Cruze bence guzel bi tasarıma sahip vs vs ama passatin rakibi değil. Üst sınıf olduğu için passat mantıklı secim olur bana göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.