Şimdi Ara

Cruze Test Ettim Çok Etkilendim Ama Kesin Karar Veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emreagacli Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracı testte çok beğenmeme rağmen çeşitli forum ve şikayet sitelerinde epey olumsuz şeyler okudum.

Ayrııca 2-3 hafta yedek parça bekleyenler var:(

Açıkası bu tip sebeplerden dolayı kesin karar veremiyorum.

Bizzat cruze kullanan arkadaşlar burda sanırım var arkadaşlar nedir bu artık şehir efsanesine dönen cruze kötülemeleri?

Sizler memnunmusunuz?

Olumsuz şeyler varsa nelerdir.?

• valla o kadarrr çok yorum yapıldıkı. Biraz forumda zaman geçirp topikleri okuyunuz.

Cruze u beğendim diyorsunuz. Size hantal gelmediyse performans ve konforu size yeterliyse daha ne düşünüyorsunuz. Alın.

Ben sürekli şehir içi kısa mesafe kullandığım için yakıttan şikayetiydim landi renzo omegas LPG kit taktırdım rahata erdim.
    Tabi benzinde tüketimi fazla olan aracın lpg tüketimide fazla olur. Ama sonuçta en az %40 lık tasarruf beni rahatlattı ve huzura kavuştum.

Cruze u aile arabası olarak dşünerek sağlamlığına (ben alırken ENCAP ten 5 yldız almamıştı) ve donanımına güvenerek aldım.
    Pişman değilim arabamı seviyorum.

Yaşanacak sorunlar ve çözümleri için, yapmak istediğiniz modifiyeler için bu forum var. Hertürlü probleme ortak çözüm bulmaya birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Bu forum sayesinde çok şey öğrendim...

• bugün arkadaşın aracını teslim aldık, yolda gelirken ben kullandım daha önce o test etmişti.

aracı cok begendim, araç sanki kendi kendine akıyor yolda. ilk kalktıktan sonra e-5 e baglandım baktığımda araç 120 KM de gidiyordu ve fark etmedim. çok yumuşak ve güzel yol tutuşuna sahip bir arac. yakıt konusuna bakıcaz ama cok kasarsa lpg takılır.
  • Plus paketli olsa da olur olmasada..O donamındaki özellikler ayrı bir zevk veriyor insana..Sen sadece direksiyonu tutuyorsun okadar tabi A/T olursa vitesi..
    Ayrıca LS alıpta serviste Navi`de taktırabilirsin ozamanda aracın havası başka oluyor..Koltuk arkasınada monitör..Ozaman VIP hissediyorsun..
    Benzin sarfiyatına gelirsek..Basarsan her araba fazla yakar..Cruze hem cüsseli, hem ağır olmasından dolayı yakıtıda ona göre elbette..
    Fabrika verilerini boşver..Ben daha 8-9 günlük cruze sahibiyim Plus A/T benzinli..Şehir içi 8.3-8.5 arası tüketimi var..Agresif kullanırsan da bu tüketim elbette artar..
    LPG taktıracam.Buna mecburum aynı paraya %40 daha fazla yol almak varken benzin zorlar elbette..O kadar zengin değiliz benzin olmuş 4.20TL/lt..Depoda üç çeyrek benzin tükettim aldığım yol 390 km..Var gerisini sen hesapla..
    Arabayı oldukça iyileştirmişler..2009-2010 modellerindeki sorunların neredeyse tamamına yakınını 2011 de düzeltmişler..Enazından yorumlar ve kullanıcıların ifadeleri bu şekilde.
    Bende almadan önce test etmiştim..Bu arabayı zaten çok beğeniyordum..Allah gönlüme göre verdi çok şükür..
    Bana kalırsa değerlendirme şu şekilde yap derim tabi 0 km..almayacaksan..;
    Vereceğin parayla en yüksek model..en düşük km..sağlamlık..donanım ve konfor..Tüketim son sırada olmalı bence nasıl olsa çaresi var..
    En basiti ESP standart..8 hava yastığı öyle..PLUS paketli özellikleri diğer markalara göre kıyasla..O araçlar sana kaça geliyor..
    Kaldıki sağlamlık..Encap testinden rekor puanla yani %96 ile 5 yıldız aldı..Diğer araçları buna göre kıyasla..
    Motor gücü..124 hp. lik 1.6 lt. motordan ferrari gibi gitmesini bekleyemezsin..Sonuçta 1.6 motor..0-100 hızlanması varsın olsun 11-13 sn olsun..Ne olacak sanki??
    Bu paraya alabileceğin en yüksek donanımlı ve en sağlam arabayı alacaksın..
    Çok fazla düşünme derim..
    Sonuçta 0 km. bile alsan "bir avuç civata"..
    Her şey nasip kısmet..
    Allah hayırlısını versin..
    Sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbasci06 -- 25 Haziran 2011; 23:47:40 >

• Arkadaşım 1 test sürüşünü 1000 yoruma değişmem ben, sende değişme.Hoşuna gittiyse al.
  • benim imzamdaki arac olsun cruze olsun civic olsun ve emsalleri aynı segmentin sedan aile arabalarıdır. Akıllı akıllı kullanırsanız hem az yakar hemde konforları ve donanımları yeterlidir. Her ne kadar japondan vazgecmesemde cruze de alınmayacak araba değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

benim imzamdaki arac olsun cruze olsun civic olsun ve emsalleri aynı segmentin sedan aile arabalarıdır. Akıllı akıllı kullanırsanız hem az yakar hemde konforları ve donanımları yeterlidir. Her ne kadar japondan vazgecmesemde cruze de alınmayacak araba değil.

japonları sevmiyoruz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sebeb?
  • quote:

Sebeb?

banamı dedin
  • EVET
  • quote:

EVET

45 bin tllik araçlarda gerekli donanımları koymayıp Türk milletine nasıl bir gözle baktıklarını anlıyamadığım için. Bi sorunmu teşkil etti senin için bu ? Maksat artık sağlam araba üretmek ol mamalı onu zaten herkez yapıyor bu devirde, önemli olan araçlarda artık donanım...
  • Honda ve mazdaların aynı sınıfındaki aracları diyorsan haklısın. Ancak kullandıgım araçta her türlü donanım mevcut.
  • quote:

Honda ve mazdaların aynı sınıfındaki aracları diyorsan haklısın. Ancak kullandıgım araçta her türlü donanım mevcut.

toyoto-honda dan bahsediyorum..mazda hakkında hiç bilgim yok olmazda hiç ilgimi çeken bir araç olmadı olmucakda .
  • Japonlar dayanıklı ve sorunsuz olur.Kaporta bakımından sağlamlıkları tartışılır.Donanım olarak da parasını verirsen o da olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Honda ve mazdaların aynı sınıfındaki aracları diyorsan haklısın. Ancak kullandıgım araçta her türlü donanım mevcut.

toyoto-honda dan bahsediyorum..mazda hakkında hiç bilgim yok olmazda hiç ilgimi çeken bir araç olmadı olmucakda .

Benim aracım Lancer arkadasım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.