Şimdi Ara

Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ibretliktir;

dün ablamın araba hevesinin kurbanı olduk. ben biraz uyanık olduğumdan vermiyordum arabayı babamın da iyi niyetini kullanarak hain bir kumpas düzenledi.
    bomboş arazide gidip 3 metrelik kayanın üstüne oturtturabilmiş arabayı. haliyle biraz da hasar meydana geldi.
    sol ön çamurluk ve marşpiyelin birleştiği yerde vuruk var yani o demiri eğmiş biraz ve boydan boya marşpiyeli yırtıp ezmiş. (tebrikler)
    benim öğrendiğim kadarıyla marşpiyel kasayla bir yani değişmesi ancak kesme ile olurmuş bu olayı nasıl ve nerde halledebilirim. arabamda kasko var.
     Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi. Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi. Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi. Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi. Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi. Cruze'u dağa taşa vurduk yürüyeni iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihnazar -- 9 Kasım 2014; 13:42:18 >

• Siğortaya beyan verin(yada adı ne ise), servise(yada kaskonun anlaşmalı yerine) çekin hallederler.

*Siğortacınıza danışın, yardımcı olacaklardır.
  • Abi sigortayla görüştüm anlaşmalı yerine yönlendirdi orası da ankarada tek anlaşmalı yeriymiş ce reno yetkili servisi
    Kendi ustanıza da götürebilirsiniz dedi dosya açıldıktan sonra yedek araç da tahsis ediceklermiş ama tamiri nasıl olur ne kadar sürer neleri kapsar hiç bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihnazar

Abi sigortayla görüştüm anlaşmalı yerine yönlendirdi orası da ankarada tek anlaşmalı yeriymiş ce reno yetkili servisi
    Kendi ustanıza da götürebilirsiniz dedi dosya açıldıktan sonra yedek araç da tahsis ediceklermiş ama tamiri nasıl olur ne kadar sürer neleri kapsar hiç bi fikrim yok

Yönlendirdikleri servise gidip yapılacak işlem ve fiyat için önbilgi alabilirsin. Bunun doğrultusunda kendi tanıdığınız bir usta var ise ona da danışıp bilgileri karşılaştırabilirsin.

*Bir dahaki yenileme döneminde, bir miktar fazla vermeyi göze alıp yetkili servisle iş yapan sigortaları seçmekte fayda var.
    Tek yerle anlaşması olan bir sigorta şirketi bana pek cazip gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Kasım 2014; 12:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ankara batıpark chevrolet servise gittim ordaki ilgilenen arkadaşlar saolsun o kadar saçma bilgi verdiler ki bırakmadım. Marşpiyel aslında 3 parçaymış kaynaklanıyomuş kesip yeniden birleştirilcekmiş çekme olmazmış vs vs hiç dürüst gelmedi bende autoking e uğradım. Orası komple değişiyo tek parça dedi çok da net bilgiler verdi beni cezbetti. Hemen poliçemi alıp gerekli yerleri doldurdular benim için kontrolleri ettim gerekli bilgileri verdim kapı kapanırjen gelen sei de kestiler takoz ve çekiç ile. Bugün kalsın eksper baksın yarın al arabanı parça gelince sigortan arabayı göndersin şimdilik bin sıkıntı olmaz dediler. Parça tedarik süresnce araçsız kalmam için iyii oldu bu. İlgi çok memnun etti.

• Hayırlısı olsun. Her şey halledilir, sıkıntı yapmamak lazım.
  • İlgin için saol abi ama ankaradki hiçbir chevrolet servisinden memnun değilim hiç ilgi yok yetkinlik neredeyse hiç yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takla atmış araca binilir mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlgin için saol abi ama ankaradki hiçbir chevrolet servisinden memnun değilim hiç ilgi yok yetkinlik neredeyse hiç yok.

• quote:

Bugün ankara batıpark chevrolet servise gittim ordaki ilgilenen arkadaşlar saolsun o kadar saçma bilgi verdiler ki bırakmadım. Marşpiyel aslında 3 parçaymış kaynaklanıyomuş kesip yeniden birleştirilcekmiş çekme olmazmış vs vs hiç dürüst gelmedi bende autoking e uğradım. Orası komple değişiyo tek parça dedi çok da net bilgiler verdi beni cezbetti. Hemen poliçemi alıp gerekli yerleri doldurdular benim için kontrolleri ettim gerekli bilgileri verdim kapı kapanırjen gelen sei de kestiler takoz ve çekiç ile. Bugün kalsın eksper baksın yarın al arabanı parça gelince sigortan arabayı göndersin şimdilik bin sıkıntı olmaz dediler. Parça tedarik süresnce araçsız kalmam için iyii oldu bu. İlgi çok memnun etti.

keşke her servis öyle olsa

• son durum: sigortayla çıkan problem autoking'den vazgeçirdi chevrolet reis otomotive yönlendirdiler. orasıda autokingden farklı bişey demedi. çok ilgilendiler 2-3 usta gelip baktı arabaya, kapı altından kesip yenisini tek parça olarak kaynak yapacaklarmış 10-12 gün işçilik süresi verdiler. şimdi parça gelmesini bekliyoruz. bir kaç arkadaşımda sürekli orada yaptırıyolarmış arabalarını çok övdüler. bakalım bekliyoruz parçayı.
  • quote:

son durum: sigortayla çıkan problem autoking'den vazgeçirdi chevrolet reis otomotive yönlendirdiler. orasıda autokingden farklı bişey demedi. çok ilgilendiler 2-3 usta gelip baktı arabaya, kapı altından kesip yenisini tek parça olarak kaynak yapacaklarmış 10-12 gün işçilik süresi verdiler. şimdi parça gelmesini bekliyoruz. bir kaç arkadaşımda sürekli orada yaptırıyolarmış arabalarını çok övdüler. bakalım bekliyoruz parçayı.

Önceki resimleri(hasarlı)kaybetmeyin.
  • fatihnazar kullanıcısına yanıt
    Reis ile ilgili Cruze maceramı yazayım, geri giderken ötme sorunu için beklenen titreşim alma aletleri takılması için Reis e bıraktım aracı, Tamponun sol ucu çıkıyor ona da bir bakıverin dedim demez olaydım, 3 saat bekledikten sonra arabayı aldım eve gittim yapılanları inceliyorum ki ne göreyim. Usta denen hıyar 2 komponentli japon yapıştırıcı ile tamponu fara yapıştırmış sıktığı sprey de akıp tamponun boyasını soldurmuş. Bir daha reis mi aman ama dedim, kedi bile emanet edilmez onlara. İstanbul yolunda ki serviste polen fitresini değiştireceğim diye torpidonun yavaş açılmasını sağlayan süspansiyonun ayağını kırmıştı. Opel servisimi aman aman
  • sık yazamıyorum ama bende size katılıyorum parça temin edemiyolarmış şuanda işlem yapılamıyor araca. 10 gün oldu ve hala parça gelicek durumu da belli değilmiş başka yere yaptırın dediler. zaten siz getirtemiyosanız başkası nasıl getirsin dememe rağmen mırın kırın ettiler. gene bize göründü şaşmaz ivedik yolları. artık bende vazgeçtim vakumlatıp düzelttirmeye çalışıcam olmazsa internette satılıyor 200 liraya marşpiyel parçası plastik onu takarım :) opel servisi mi aman aman.

@IORI@Panthér

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihnazar -- 22 Kasım 2014; 18:44:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.