Opel motorları biliyorsunuz çok sıcak çalışıyor zaten bir de lpg olunca yazın araba çok yıpranıyormuş gibi hissediyorum, kaputu açınca yüzüme sıcak hava geliyor.Bu kadar sıcağa ne hortum dayanır ne conta.Bazı gruplarda gördüm 90 derece termostat takıp bir de yazılım atıyorlarmış araba 90 derece çalışıyor devamlı ve sürekli fan açıyor.Arabayı rahatlatacağını düşünüyorum, sizce böyle bir işlem yaptırmak mantıklı mı ? |
Cruze yazılım attırmayı düşünüyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam kendi ağzinla söyledigini, uygulamaya calişirsan o motoru eline alirsin,opel grubu lpg sevmez zaten cok ama cok bahaneli motor ufak hatayi kabul etmez ayrica aracinda turbo var mi.? Ben yok siye biliyorum Turbosuz yani atmosferik motorlara yazilim atsan ne fayda yazik etme yağini suyunu kontrol et sakince kullan,masraf cikartirsan motoru yersen 50,60k bulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O gruplar hep kullanıcı sömürücüsü!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe yaramaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıp 1.3multijet ya da 1.3 CDTI motorlu birşey almaya bakın.
Cruze ile çok birşey yapamazsiniz. Motorun canı yok zaten kasa ağır. Aşırı da yakan bir araç, LPG ile ancak yurutup kullanılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cruze arabam vardı ve Pecochip denen yazılımı attırmıştım. Performans belirgin şekilde farketmişti, özellikle alt devirlerde çok canlı hale gelmişti motor.
90 derece termostat yazılımını yaptırmadım, bilmiyorum. Yalnız motor gerçekten çok ısınıyordu, kaputu açınca alev gibi sıcak geliyordu yüzüme. Bu yüksek sıcaklık yağ soğutucusu arızası, su eksilmesi, radyatör hortumu sızıntıları gibi bir sürü belanın sebebi o motorda.
-
Hocam şu videoda bahsedilen yazılım iş görmez mi ? Videoda görülüyor araba 96 dereceyi geçmiyor.
www.youtube.com/watch?v=n5SLP57-JFI&feature=youtu.be
Ben pecochip attirdim. Sicaklik 87 ile max 94 arasi geziyor. Cok memnunum.
Ben de 2012 model 1.4t lpg astra sahibi olarak pecochip ile kullanıyorum. Seyir halinde 94'ü geçmiyor soğutucu sıcaklığı. Park halinde de maksimum 101'i gördüm. Normalde 115 120'ler görülüyor bu motorlarda.
-
-
googleye pecohcip yaz gruptan ulaşırsın 1 kişi yapıyor yazılımı geliştiren kişi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X