Bildirim
Crysis 1 Çalışmayı Durdurdu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1. Herhangi bir yaması kurulu mu?
2. Ekran kartının en güncel yazılımı kurulu mu?
3. Oyun yasal sürüm mü? (Gerçi tahmin ettiğim sebep den bu sorunu yaşıyorsanız bunun bir önemi yok)
Eğer sorulara cevabınız evet (3 nolu soruya cevabınız hayır ise kullandığınız crack dosyası kaynaklı da olabilir) ise o zaman oyunu silip tekrar kurun ama bu defa yama kurmayın ve öyle deneyin. Bunu yaptığınız da oyun hata vermiyor ve düzgün çalışıyorsa sizin de sorunuzu çok az insanda olan sorunla aynıdır.
Crysis 1 ve Crysis 2 kimi oyuncuda bilgisayarlara güncelleme yapınca nedense bu tarz sorunlar çıkarmakta. Örneğin bende yama kurunca oyunu oynarken 30-40 dakika sonra bilgisayar kapanmış gibi ekran dan görüntü gidiyor ve ekran no singal uyarısı veriyor. Yama kurmadığım zaman ise böyle bir sıkıntı yaşanmıyor. -
Sen gene iyisin ben hiç giremiyorum
Oyunu satınmı aldın acaba -
@ Noctivagant Eywallah Reis Dedigin gibiymis TR yama vardı ekran kartı guncel sildim yeniden yukledım sorunsuz açıldı Saol Kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X