Şimdi Ara

Crysis 2 acil yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım oyunlar sorunum oyundayken her 2-3 dakıkada bır oyun donuyor bu donmalar 6-7 sanıye suruyor sonrası ekran kararıyor ve tekrar oyuna donuyorum bu olay bır kac kez oluyor ve makıne hepten donum sıyah bır ekranda kalıyor bende mecbur reset atarak bılgısayarı tekrar bastan baslatıyorum, oyunu oynarken hıcbır sorun yok ama donmadıgı zamanlar goruntu cok guzel ve asla kasma olmuyor ekran kartım asus HD 4870... bu sorun hakkında bır bılgısı olan varsa yardım ederse cok sevınırım...

• Sapphire HD4870 var bende de aynı sorundan müzdaripim. oyunda hiç bir kasma yokken ekran kararıyor monutor un kasayla bağlantısı kopuyor sanki, reset atmak zorunda kalıyorum. Sanırım ısınmadan kaynaklı bi problem.
    hemen hemen benzer problemi GTA IV de de yaşatmıştı bana.
    Bidaha ATI mi tövbe hayatımda bukadar sorunlu kart görmedim......
  • Bende 4870 kullanıcısıyım fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşlar. O.C. li olarak kullanıyorum kartı, ve driver 11.2.

Sürücüleri güncellemenizde fayda var.
  • ekran gidip tekrar gelince vpu recover aklıma geldi ama onun bir uyarı penceresi oluyor çıksa söylerdin. bende de 4870 war bakalım yarın gelince böyle bir sorunla karşılaşacak mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Sapphire HD4870 var bende de aynı sorundan müzdaripim. oyunda hiç bir kasma yokken ekran kararıyor monutor un kasayla bağlantısı kopuyor sanki, reset atmak zorunda kalıyorum. Sanırım ısınmadan kaynaklı bi problem.

Ne alakası var kardeşim müslümandan klise istersen böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réx

quote:

Sapphire HD4870 var bende de aynı sorundan müzdaripim. oyunda hiç bir kasma yokken ekran kararıyor monutor un kasayla bağlantısı kopuyor sanki, reset atmak zorunda kalıyorum. Sanırım ısınmadan kaynaklı bi problem.

Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. Eğer HD4870 kaldırmaz demeye getiriyorsan gülerim ve git hardwareler hakkında birşeyler öğren derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 27 Mart 2011; 21:09:01 >
  • splinter cell conviction oyunundada hata verıyordu hd 4870 zamanında ıyı parayada almıstım ama crysıs 2 yı calıstırmazsa hıcbır ısıme yaramaz.. pekı bu sorunla ılgılı bır care bılen arkadas yokmu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Bende 4870 kullanıcısıyım fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşlar. O.C. li olarak kullanıyorum kartı, ve driver 11.2.

Sürücüleri güncellemenizde fayda var.

az once 11.2 yıde denedım ama yıne aynı donmalar cıkıyor meydana duzelmedı bır turlu, ama bu o.c olayı nedır tam anlamadım
  • oc : overclock , diğer bir deyişle hız aşırtma. Forumun overclock bölümüne bakarsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

splinter cell conviction oyunundada hata verıyordu hd 4870 zamanında ıyı parayada almıstım ama crysıs 2 yı calıstırmazsa hıcbır ısıme yaramaz.. pekı bu sorunla ılgılı bır care bılen arkadas yokmu acaba

Masaüstünde sağ tık/Catalyst Control Center/Performance/AMD Overdrive'a gir Enable Overdrive'ı işaretle ve saat hızlarını 25'er mhz düşür -her ikisini de-. Problem devam ediyorsa 25 daha düşür eğer hala devam ediyorsa kartında problem var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 27 Mart 2011; 22:46:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Réx

quote:

Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. Eğer HD4870 kaldırmaz demeye getiriyorsan gülerim ve git hardwareler hakkında birşeyler öğren derim.

Tamam sen haklısın

• OOoo uçurmuşlar garibi yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 27 Mart 2011; 23:56:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.