Şimdi Ara

Crysis 2 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu benden daha kötü sistemi olan arkadaşlarım çok rahat bir şekilde oynayabiliyor ama bende inanılmaz derecede kasıyor

4 gb ram var ati 4650 hd 1 gb ekran kartı var
    işlemcim core 2 duo 2.66 ghz

rahatça oynayamadım şu oyunu yardımcı olursanız sevinirim nedendir acaba..

• Ben yandaki sistemle 20-15 fps arası oynuyorsam,senin beni 3 e katlaman gerekir.Tek söyleyebileceğim ekran kartını güncellemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Ben yandaki sistemle 20-15 fps arası oynuyorsam,senin beni 3 e katlaman gerekir.Tek söyleyebileceğim ekran kartını güncellemen.

Güncelledim hala aynı format atıcam en sonunda
  • benimde crysis 1 i rahat oynamıştım,hatta sıfırdan xp kurup yükleyince ikinci oynayışımda çok daha güzeldi, şimdi aynı makinada win7 var oynayamıyorum 2 yi, bazıları 1 kadar pc yi zorlamıyor diyor ama ben 2 yi oynayamadım,
    xp ile win7 arasındaki ne fark varki oynayamıyorum, tekrar xp kursam oynayabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaka9

benimde crysis 1 i rahat oynamıştım,hatta sıfırdan xp kurup yükleyince ikinci oynayışımda çok daha güzeldi, şimdi aynı makinada win7 var oynayamıyorum 2 yi, bazıları 1 kadar pc yi zorlamıyor diyor ama ben 2 yi oynayamadım,
    xp ile win7 arasındaki ne fark varki oynayamıyorum, tekrar xp kursam oynayabilirmiyim

Ya öyle bir muhabbet var win 7 kasıyor biraz daha filan diyorlar ama bende nedenini bilmiyorum mesela xp ram i tam 4 görürken win 3.5 görüyor filan
  • Ati ile ilgili bir sorun.Nvidia kullananlarda bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBimMaster

Ati ile ilgili bir sorun.Nvidia kullananlarda bir problem yok.

Aynı ekran kartıyla arkadaşım oynuyor
  • Ya ben de yandaki sistemle multiplayerda çok sorun yaşıyorum. Singleplayerda Gamer ve Full HD çözünürlükte 30 FPS yakalayıp oyunu akıcı oynayabilirken, multiplayerda 1280x720 çözünürlükte vsync kapalı falan yapıyorum yine hayvan gibi (sözüm meclisten dışarı) kasıyor. Nedenini bilmiyorum ama çok sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLiminaTe34 -- 9 Nisan 2011; 17:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-Bishop

quote:

benimde crysis 1 i rahat oynamıştım,hatta sıfırdan xp kurup yükleyince ikinci oynayışımda çok daha güzeldi, şimdi aynı makinada win7 var oynayamıyorum 2 yi, bazıları 1 kadar pc yi zorlamıyor diyor ama ben 2 yi oynayamadım,

Ya öyle bir muhabbet var win 7 kasıyor biraz daha filan diyorlar ama bende nedenini bilmiyorum mesela xp ram i tam 4 görürken win 3.5 görüyor filan

dur aşam xp kurup deneyim,yıllardır bekledim,önsiparişten aldım10 gündür duruyor oynayamadım yarıldım resmen

• quote:

quote:

Teknoloji şans işidir bilirsiniz.Kimine yüzüyle kimine g.tüyle güler.
  • Arkadaşlar ben hem laptopta hemde pc de oynadım ikiside win7 ve ikisindede kasmasız oynadım sizde bence başka bir sorun var.

Benim pc de ati3870 512 mb 2gb ram ve dual core 3ghz işlemci var oyunu 1024x768 çözünürlükte ve gamer efekt ile rahat oynyorum.

Laptop ise 1gb ati5460 ekran kartı 3gb ram corei3 işlemci ile gene yukarda verdiğim çözünürlükte rahatlıkla oynadım.

Bence sizde başka bir sorun var ya dx doğrudüzgün kurulu deil sizde yada akrankartı driverini düzgün yükleyemedniz veya güncelleyemediniz. Bence iyice araştırıp öyle karar verin ne yapacağınıza. Ha bu arada benim pc win7 ultimate service pack1 ve laptopta win7 homepremium servicepack1!!!
  • quote:

quote:

quote:

dur aşam xp kurup deneyim,yıllardır bekledim,önsiparişten aldım10 gündür duruyor oynayamadım yarıldım resmen

Çok rahat oynaman gerekiyor.SÜrekli yükleyip sildiğin oyunlar , programlar ve zararsız virüsler bir süre sonra oyunlarda böyle sorunlara neden olabilir.

En iyisi temiz bir format at.Bir de tavsiyem kasanın içini temizlemek.HDD , İşlemci fanı , ekran kartını iyice temizleyip tozdan arındır.Bu da sebeb olabilir.

• 6 gb ram var, i5 işlemci var. 2GB optimus nvidia ekran kartı var. bende de kasıyor :D
  • quote:

quote:

Ekran kartı aynı olabilir. Peki sendeki ve ondaki işlemci ne
  • core i5 3.10 ghz islemci 1+1 gb nvidia gt 520 m cuda ekran kartı 8 gb ram ile oyun kasıyor makıneyı ates edıyor bırısı yardımcı olursa sevınırım delırcem 1 aydır oyunu adam akıllı oynayamadım bıde adam gıbı v 1.9 crack nerden ındırebılırım bılen warsa solesın pls hep trojan atmıslar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral253

core i5 3.10 ghz islemci 1+1 gb nvidia gt 520 m cuda ekran kartı 8 gb ram ile oyun kasıyor makıneyı ates edıyor bırısı yardımcı olursa sevınırım delırcem 1 aydır oyunu adam akıllı oynayamadım bıde adam gıbı v 1.9 crack nerden ındırebılırım bılen warsa solesın pls hep trojan atmıslar :(

Yeni konu açsan Daha iyi olurdu amahttp://www.notebookcheck-tr.com/Grafik-kartlarinin-karsilastirilmasi.9988.0.html burada Senin ekran kartı sınıfı için şu açıklamayı yapmış:Alt-Orta sınıf grafik kartı - Oyun oynamak isteyen kullanıcılar için en son seçenek. Yeni oyunlar bu kartlarda çalışacaktır, ama sadece düşük detaylar ve orta çözünürlükte.

• benim bilgisayarım xp iken rahat oynamıştım şimdi win 7 ve torrentden indirdim crackladım açtığımda aşırı derecede kasıyor sistemi bu:Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @2.50Ghz RAM:2,00 GB Sistem Türü:32 bit işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar522

benim bilgisayarım xp iken rahat oynamıştım şimdi win 7 ve torrentden indirdim crackladım açtığımda aşırı derecede kasıyor sistemi bu:Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @2.50Ghz RAM:2,00 GB Sistem Türü:32 bit işletim sistemi

Ekran kartı ?
  • ekran kartını nerden oğrenebilirim
  • bios'dan, sistem özelliklerinden, my computer'dan, bilg. açılırken saydığı ram'lerin oradan... xpu-z prog. ile.. yol çok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.