Şimdi Ara

Crysis (2007) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.461
Cevap
6
Favori
707.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw cidden bu crytek naabmış yaw sslere bakınca agzım açık kaldı zaten garcrydaki denize baka baka doyamamıştım ama bide bu crysis de ki manzara olaylarını falan gördum adamlar cidden aşmış yaa bu yaz sonu kendime bi pc toplıcaktım ama vazgeçtim sonbaharın sonunu beklicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

yaw cidden bu crytek naabmış yaw sslere bakınca agzım açık kaldı zaten garcrydaki denize baka baka doyamamıştım ama bide bu crysis de ki manzara olaylarını falan gördum adamlar cidden aşmış yaa bu yaz sonu kendime bi pc toplıcaktım ama vazgeçtim sonbaharın sonunu beklicem
    Bu yıl sonu topla bence DX 10 destekli bi ekran kartı alırsın.
  • pc cilere bak ya korsancilarmi desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko

pc cilere bak ya korsancilarmi desem

eft arkadaşım dx10 çıktığında alırsın konsolunu oynarsın artık ne alacaksan ağzının suyu akar dx10 ss larına baktığın zaman...upgrade de edersin eft...

ya çok komiksin biliyor musun..biz hiç değilse uçuk fiyatlar içinde korsan alıyoruz sen paranla rezil olacaksın bu kafayla
  • eyer pc nin grafiki 1 yil icinde ps3 den ve ya xbox 360 dan iy olacaksa ozaman hic cikarmasinlar bu next genleri onun icinde sanmiyorum bu grafiklerin ps3 den daha iy olucani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccal -- 2 Mayıs 2006; 17:51:07 >
  • doğru düzgün yazana kadar ben cvp vermeyeceğim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko

eyer pc nn grafiyi 1 yil icinde ps3 den ve ya xbox 360 dan iy olacaksa ozaman hic cikarmasinlar bu next genleri onun icinde sanmiom bu grafiklerin ps3 unkunden daha iy olucani

sadece sanmıyorsun ama öle değil motostorm un video ve ss lerini gerçek zannediyorsun onun için böle konuşuyorsun...xbox360 ı çoktan zaten crysis ile geçti pc gerçi 2-3 ay var çıkmasına ama...ps3 zaten kapalı kutu belki dx10 için beklettiler eğer öle ise zaten pc nin alt etmesi 1 seneyi bulur ama dediğim gibi mevcut teknolojinin çok üstünde ss lar bunlar ve birkaç ay içinde şu görüntülerle oynayabileceğiz...
  • bence en iyi fps oyunu bu olacak gene acaba merak ettiğim şey şu bunu hangi bilgisayar çalıştırcak 4 çekirdekli işlemci 2 ghz ekran kartıyla anca oynarız heralde anca diyorum gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

bence en iyi fps oyunu bu olacak gene acaba merak ettiğim şey şu bunu hangi bilgisayar çalıştırcak 4 çekirdekli işlemci 2 ghz ekran kartıyla anca oynarız heralde anca diyorum gene
    Quad Core CPU lara gerek yok Dual Core yeterli ve DX 10 destekli iyi bir erkran kartı oyunu rahatça oynamana yetecektir.
  • lıstenın en basında bulunan oyun ama baya bı beklıcez anlasılan gercı once bı pc yı elden gecırmek lazım oyunlar gumbur gumbur gelıyo gerı kalmamak lazım demı
  • Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

bizim kartlar bu oyunu cıkaramazlar ne alacagımızı şasırdık en iyisinin ömrü 1 sene...

• dx10

hmmm....yeni bi kart alacağım dx 10 çıkınca en çok da bu oyun için :D

kim bilir lvl in dediği gibi::

gelmiş geçmiş en iyi fps olabilir mi
  • ohannes
    bunlar nası grafik böyle yaa helal olsun yerli kardeşlere valla eli öpülesi adamlar
  • ekran görüntüleri tek kelimeyle mükemmel. enteresan teknolojiler geliyor. mesela dx10, fizik kartları... intel 2008'de de 8 çekirdekli işlemcilerini çıkarıyor. hayal dahi edemiyorum oynayacağımız oyunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

ekran görüntüleri tek kelimeyle mükemmel. enteresan teknolojiler geliyor. mesela dx10, fizik kartları... intel 2008'de de 8 çekirdekli işlemcilerini çıkarıyor. hayal dahi edemiyorum oynayacağımız oyunları.
    8 çekirdekli değil 4 çekirdekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

ekran görüntüleri tek kelimeyle mükemmel. enteresan teknolojiler geliyor. mesela dx10, fizik kartları... intel 2008'de de 8 çekirdekli işlemcilerini çıkarıyor. hayal dahi edemiyorum oynayacağımız oyunları.
    8 çekirdekli değil 4 çekirdekli

4 çekirdekliler 2006 sonunda çıkıyor. 8 çekirdekli

• Yapma yaw 4 çekirdekliler 2006 da çıkıyorsa iyi walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Yapma yaw 4 çekirdekliler 2006 da çıkıyorsa iyi walla

donanım bölümüne bak intel in 4 çekirdekli quad core Conroe lerini test etmişler
  • Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

• AHANDA YENİ VİDEO

>>TIKLA<<

trgamer dan (ç)alıntı

röportajı yapanın ismine dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Mayıs 2006; 14:09:10 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.