Şimdi Ara

Crysis (2007) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.461
Cevap
6
Favori
707.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

ekran görüntüleri tek kelimeyle mükemmel. enteresan teknolojiler geliyor. mesela dx10, fizik kartları... intel 2008'de de 8 çekirdekli işlemcilerini çıkarıyor. hayal dahi edemiyorum oynayacağımız oyunları.

STI'ın cell'i gelene kadar intel çoktan o işlemciyi geçmiş olacak heralde.Birde bu işlemcilere elektiriği nasıl bulacaksınız? Artık ayda 150 milyon elektrik faturası gelince aile bireylerin'in Kızgın kızgın baktığı ilk surat sizinki olur
    Not: kendimden biliyom Bilgisayarım emule için 7/24 açıkta

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

AHANDA YENİ VİDEO

>>TIKLA<<

trgamer dan (ç)alıntı

röportajı yapanın ismine dikkat

Sağolasın indirmeye başladım bile Birde röpörtajı kim yaptı Yoksa yine bir Türk mü?

• röportajı dinledim ama birşey anlamadım ingilizce konuşurken kelimeleri çok yutuyor yani benim seviyeme göre biraz hızlı ve zor anlaşılır ayrıca president başkan biliyoz da ceo'nun açılımı nedir bütün büyük şirketlerde var
  • Ya arkadaşlar bu oyunlarda ne ya level dergisindede okumuştum dehşet bir oyun geliyo da,bizim bilgisayar acaba bu oyunu kaldırırmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal_53

Ya arkadaşlar bu oyunlarda ne ya level dergisindede okumuştum dehşet bir oyun geliyo da,bizim bilgisayar acaba bu oyunu kaldırırmı.

kaldırmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

ekran görüntüleri tek kelimeyle mükemmel. enteresan teknolojiler geliyor. mesela dx10, fizik kartları... intel 2008'de de 8 çekirdekli işlemcilerini çıkarıyor. hayal dahi edemiyorum oynayacağımız oyunları.
    8 çekirdekli değil 4 çekirdekli

aslanım 4 çekirdekliler 2006'da, 8 çekirdekliler 2008'de çıkıyor. şimdi sana gülüyüm

• quote:

quote:

quote:

8 çekirdekli değil 4 çekirdekli

aslanım 4 çekirdekliler 2006'da, 8 çekirdekliler 2008'de çıkıyor. şimdi sana gülüyüm
    Demek ben doğru hatırlıyormuşum

• yaw lvl dvd de verilen videoyu seyrettim ağzım açık kaldı
  • Görüntüler Süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

AHANDA YENİ VİDEO

>>TIKLA<<

trgamer dan (ç)alıntı

röportajı yapanın ismine dikkat

yalnız ingilizce röportaj ve yerli kardeşlerden Cevat abimiz konusuyor

ne konuşmuş ama beeaa

• Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

• Arkadaşlar oyun için bir wallpaper buldum.

Crysis (2007) [ANA KONU]
  • Crysis E3 video yayınlandı.

• oyun içi değil o nasıl oyun içi olabilir?hiç bi fpsde böle kamera açısı görmedim

videodan alınmış gibi
  • Ewt bencede oyun için değil o SS.
  • Video 70 mb. ingilizcesi olmayan indirmesin bosuna içinde oyundan cok az sahne var. gerisi cevat yerlinin ingilizce konusması ile geciyor. anlamak için sakin kafayla oturup dinlemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 11 Mayıs 2006; 1:07:38 >
  • Try yanılıyorsun E3 Videosunda cavat yerli konuşmuyor o başka video sen yanlış videoyu indirmişsin E3 Videosu komple oyun içi sahneden oluşuyor ahanda link.

Bu da Crysis E3 2006 Official Trailer 157 MB

http://www.gamershell.com/news/30186.html

Ve son yayınlanan 2 ss.

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Mayıs 2006; 10:25:00 >

• e3deki crysis dx9 portalında çalışıyormuş
    dolayısıyla xpdede çalışması lazım
  • 157mb olan trailers baska hangi sitede var gamershell deki resume ozelligini desteklemiyor cunku.
  • quote:

Ewt bencede oyun için değil o SS.

Pinky Demon oyun için değil o SS derken benim verdiğim SS denmi bahsediyorsun.Eğer öyleyse resmin altına bak orda CrySis yazıyor ve ben bu resmi gamewallpapers.com dan aldım.Bu site wallpaper ların bir kısmını ücretli olarak veriyor.CrySis te bunlardan biri.Eğer ücretsiz istersen kalitesi düşük olarak veriyorlar.O yüzden resim biraz kalitesiz.Ama kesinlikle CrySis oyununun bir resmi.Ama oyun içi değil,oyun için.İstersen alttaki linkten bakabilirsin.

www.gamewallpapers.com
    GameWallpapers.com
    http://www.gamewallpapers.com/wallpapers.php?titel=Crysis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Mayıs 2006; 12:15:23 >

• ss ler fevkaladenin fevkinin fevki fotograf kalitesinde harikulade bişi kesin çalişmiycak bende
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.