Şimdi Ara

Crysis (2007) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.461
Cevap
6
Favori
707.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pinky demon

Try yanılıyorsun E3 Videosunda cavat yerli konuşmuyor o başka video sen yanlış videoyu indirmişsin E3 Videosu komple oyun içi sahneden oluşuyor ahanda link.

Bu da Crysis E3 2006 Official Trailer 157 MB

http://www.gamershell.com/news/30186.html

Ve son yayınlanan 2 ss.

Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

yalnız o ilk verdiğin linkteki crysis in oyun içi videolarının grafikler directx 10 grafkleri değil çünkü yaprağın öünden geçiyor ama hala yaprak hayalet gibi içindne geçiyordu

• Ben dx 10 demedim ki zaten
  • quote:

Try yanılıyorsun E3 Videosunda cavat yerli konuşmuyor o başka video sen yanlış videoyu indirmişsin E3 Videosu komple oyun içi sahneden oluşuyor ahanda link.

Biliyorum, senin verdigini degil-digerinini bilerek indirdim zaten, hatta yukarıda da yazmıslardı uzun konusma var diye ama ben bukadar konusmayla gececegini tahmin etmemiştim.

Bu arada SS ler geldikce heyecanda artıyor.

• bu 157 mb lık olan video uzun konuşmalar mı yoksa oyundan görüntüler mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Biliyorum, senin verdigini degil-digerinini bilerek indirdim zaten, hatta yukarıda da yazmıslardı uzun konusma var diye ama ben bukadar konusmayla gececegini tahmin etmemiştim.

Bu arada SS ler geldikce heyecanda artıyor.

• Oyun içi video.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yittix

ss ler fevkaladenin fevkinin fevki fotograf kalitesinde harikulade bişi kesin çalişmiycak bende
    />
    />

Bu arada E3'te gösterilen gemideki uzaylı baskını videosu beni pek tatmin etmedi -grafik kalitesi bakımından- bilmem siz nasıl düşünürsünüz.Umarım biraz geliştirme yaparlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

quote:

ss ler fevkaladenin fevkinin fevki fotograf kalitesinde harikulade bişi kesin çalişmiycak bende
    />
    />

Bu arada E3'te gösterilen gemideki uzaylı baskını videosu beni pek tatmin etmedi -grafik kalitesi bakımından- bilmem siz nasıl düşünürsünüz.Umarım biraz geliştirme yaparlar.
    O video neki grafikler çok gelişecek...

• bi kaç vid
    hangi sistemle bu kadar akıcı oynuyolar bilmem
    http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html
  • oyun deli olacak deli bir o kadar da masraflı
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiali

bi kaç vid
    hangi sistemle bu kadar akıcı oynuyolar bilmem
    http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html

O adamların kullandıkları sistemler üst düzey PC ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

quote:

/>
    />

Evet benimde pek hoşuma gitmedi. Ama mutlaka daha iyi olacaktır. Ancak sunu soylemem gerekir ki Cry yapımı oyunlarda Orman, Doga vs.. de diger mekanlara göre çok başarılılar. Farcry da ormandaki atmosfer çok iyidi. Farcry instinct de ise yine aynı şekilde oalcak. Özellikle denizdeki dalgalar konuşunda çok iler gitmişler. Crysis SS lerinde de aynı durum söz konusu. Ben ormandaki bölümleri merak ediyorum.

• evet benimde yeni ss'ler geldikce moralim daha çok bozuluyor bu oyunu
    oynıyabilmek için makinayı iyi bir rektefiyeden geçirmek bile yetmez sanırım
  • Crysisi'in 14 dakikalık araç kullanımı,deniz, su ve dahasından oluşan oyun içi videosuna bu adresden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Haziran 2006; 17:31:07 >
  • yaw arkadaşlar benim pc hl2 de bile loading olurken 5 dakka net bekleme yapıyodu bu oyunun bırak menüsünü masa üstündeki logosuna cift tıkladığım zaman duman cıkarır ya ben en iyisi gidip bi bidon benzin + zippo alayım tek cözü bu
  • Kapalı mekan SS ler yayınlandı.

• e3 trailerı izledim o buyuk yaratıgın devrilişini(makinaya benziyo) cidden acaip hoşuma gitti ya bence bekledigimize degecek helal olsun yapımcılara
  • yerli kardeşler kıyak yapmış levele.Birde bize yapıp türkçe oyun yapsalar .
  • aslında oyun çıktıktan sonra turkçe mod yapamazlarmı ya? illa eadan izinmi almaları lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

aslında oyun çıktıktan sonra turkçe mod yapamazlarmı ya? illa eadan izinmi almaları lazım?

yaparlar da fazla orjinal olmuyor.
  • oyun %90 ihtimalle Türkçe desteğiylede çıkacak. bu Yerli kardeşler ea ile görüşüyormuş bu durum için.

eğer böyle olursa oyunu kesinlikle orjinal alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Haziran 2006; 2:47:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.