Şimdi Ara

Crysis (2007) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.461
Cevap
6
Favori
707.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun da TR dil desteği olursa ve orji almassam bir daha bu forum'a girmem nasip olmasın.
  • o zaman ben şimdiden para biriktirmeye başlıyim anca paramız yeter ona
    en pahalı oyun olacağını düşünüyorum, türkçe olursa süper olur
  • quote:

abi oyunu adam gibi oynamak için dx10 desteği lazım x1900xtx değil 4*7900gtx quad sli bile gelse bu grafiği veremez ki

@dinçer oyun yapımcılarına kartlar çok önceden gönderilir bizim beklediğimiz nvidia G80 ler yada directx10 çoktan crytek in eline geçmiş durumda.. microsoft ve nvidia önce oyun yapmcılarına gönderir bu kart ve API yi sadece piyasaya son kullanıcıya sunulmadı henüz bunlar

Level dergisinde CRYTEK Ceo'su Cevat Yerli'nin Ellerinde Directx 10 destekli kartlar olmadğını bu açığı Directx 10 Emülatorleri ile giderdiklerini bildirdi
  • Günaydın
  • eğer güzel bir sistemi olup da bu oyunu orjinal olarak almayan olursa keserim valla

• alırız alırız kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemQ_313

eğer güzel bir sistemi olup da bu oyunu orjinal olarak almayan olursa keserim valla

Orjinal almayan bir çok kişi olacaktır oyun türkce olsa bile.
  • YAPIMCILAR OYUNU TAMAMEN TÜRKÇE VE ÇOK UCUZA SATILMASI İÇİN EA GAMES'E BASKI YAPIYORLAR
  • böyle olursa kesin orjinal alırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

YAPIMCILAR OYUNU TAMAMEN TÜRKÇE VE ÇOK UCUZA SATILMASI İÇİN EA GAMES'E BASKI YAPIYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientist8 -- 25 Haziran 2006; 20:33:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

quote:

abi oyunu adam gibi oynamak için dx10 desteği lazım x1900xtx değil 4*7900gtx quad sli bile gelse bu grafiği veremez ki

@dinçer oyun yapımcılarına kartlar çok önceden gönderilir bizim beklediğimiz nvidia G80 ler yada directx10 çoktan crytek in eline geçmiş durumda.. microsoft ve nvidia önce oyun yapmcılarına gönderir bu kart ve API yi sadece piyasaya son kullanıcıya sunulmadı henüz bunlar

Level dergisinde CRYTEK Ceo'su Cevat Yerli'nin Ellerinde Directx 10 destekli kartlar olmadğını bu açığı Directx 10 Emülatorleri ile giderdiklerini bildirdi

dx10 emülatörünü microsoft yolladı. onlarda nvidia g80 çoktan var olmasa oyunu yapamazlar.

• Crysis (2007) [ANA KONU]

Crysis (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Temmuz 2006; 17:27:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemQ_313

eğer güzel bir sistemi olup da bu oyunu orjinal olarak almayan olursa keserim valla

ben orjinal alıcam, bendeki farcry da orjinal zaten

• arkadaşlar grafikler eyvallah 10 numarada yaa oynanabirlik nasıl? hiç düşündünüzmü? ya kötü olursa hayal kırıklığından başka bişiy olmaz herhalde
  • Merak etme oynanabilirliğide süper olacak.
  • Crysis (2007) [ANA KONU]
  • OYUNUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ AÇIKLANDI

Resmî CrySis forumlarında gelen bir soru üzerine; site adminleri tarafından, çoğu oyuncu için merak konusu olan, Crysis'in sistem gereksinimleri sunuldu. Gereksinimler şu şekilde:

Minimum Sistem İhtiyaçları

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
    Ekran Kartı: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
    RAM: 768Mb/1Gb Windows Vista için
    HDD: 6GB
    Internet: 256k+
    Disk Sürücü: DVD
    Dx Sürümü: DX9.0c Windows XP için

Önerilen Sistem İhtiyaçları

CPU: Çift çekirdekli CPU (Athlon X2/Pentium D)
    Ekran Kartı: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) veya DX10
    RAM: 1.5Gb
    HDD: 6GB
    Internet: 512k+ (128k+ upload)
    Disk Sürücü: DVD
    Dx Sürümü: DX10, Windows Vista ile beraber

Burada da görüldüğü gibi önceden açıkladıkları OYUN SADECE VİSTA da çalışacak demeleri tamamen palavra XP de de miss gibi çalışıyor sistem ihtiyaçları bana normal geldi bu grafiklerle,oyunu bir çok kişi full ayar açar gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Temmuz 2006; 22:01:53 >

• E iyi bea ben külüstür 6600 GT'de oynarım ben bunu low detay fln
  • Oyunun çıkmasına daha 8 ay var arkadaşlar o zamana kadar upgade yaparsınız merak etmeyin
  • x360 a bu oyun geliyor kesin olarak. ama ps3 e gelecekmi belli değil. büyük ihtimalle gelecek ama konsollarada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Temmuz 2006; 22:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

ben orjinal alıcam, bendeki farcry da orjinal zaten

Abi benim senin gibi sistemim olcaktı var ya..neler almazdım

Bu arada benim sistem oyunu 640x480 de en düşük ayarlarda çalıştıracak Heyoooooooo OO YeAH!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 23 Temmuz 2006; 22:15:05 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.