Şimdi Ara

Crysis 3 Abartılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazı arkadaşlar sallayıp duruyor i7 felan sistemde açamadım oyunu kastı diyerek göz korkutuyor aldanmayın

amd athlon II x 240
    2gb ram
    5570 ekran kartı ile oynadım
    başta kastı fakat ekran kartına hafif bir overclok yaptım ve on numara oynuyorum

ricam lütfen sallayıp durmayın bahsedildiği kadar ağır bir oyun değil

• low damı oynuyosun hangi ayarlarda neler acık neler kapalı mılletın o makinelerde kasıyo dedıgı ultra ayarlardır buyuk ıhtımal ve onlarda kasanla sendekı goruntu kalıtesı arasında cok fark vardır buyuk ıhtımal
  • Çözünürlük 1366X768 mi?
  • demosu dx11 harici ekran kartıdestekliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

low damı oynuyosun hangi ayarlarda neler acık neler kapalı mılletın o makinelerde kasıyo dedıgı ultra ayarlardır buyuk ıhtımal ve onlarda kasanla sendekı goruntu kalıtesı arasında cok fark vardır buyuk ıhtımal

kastığını iddia eden i7 9xx gibi işlemci 78xx ekran kartı 8gb ram böyle bir sistem ile orta ayarlarda oynayamamışlar

benimki illaki bu sistemle düşük ayarlar hemen hemen herşey kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

low damı oynuyosun hangi ayarlarda neler acık neler kapalı mılletın o makinelerde kasıyo dedıgı ultra ayarlardır buyuk ıhtımal ve onlarda kasanla sendekı goruntu kalıtesı arasında cok fark vardır buyuk ıhtımal

kastığını iddia eden i7 9xx gibi işlemci 78xx ekran kartı 8gb ram böyle bir sistem ile orta ayarlarda oynayamamışlar

kasmış olabilir illa abartmak için soylediler dıye bırsey yok yazılımsal bı sorun vardır yada baska bı sorun ondan dolayı kasmıs olabılır normal şartlarda kasmaması lazım (oyuna girip ayarların ss ini alıcaktım bugun kapanıyordu beta serverlar sımdı hatırladım) üzüldüm şimdi
    benim sistem :
    phenom II x4 955 3.2ghz
    8gb ram
    HD 6850
    ...

bu sistemde medium ayarlarda oynayabılıyorum high denedim oynamak mumkun degıl biraz daha zorlasa slayt gosterısı gıbı olucak.
    sonuca gelirsek soyledıgınız sistemlerde normal şartlarda medium ayarlarda kasmadan akıcı bi şekılde oynanması lazım

• Hangi HD 6850 ekran kartın sapphire? powercolor? msı ? bence HD6850 ekran kartıyla high ayarlarda bu sistemde kasmaması lazım adamlar çok rahat 35-40 fps alıyorlarmış o yüzden sormak istedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kasmış olabilir illa abartmak için soylediler dıye bırsey yok yazılımsal bı sorun vardır yada baska bı sorun ondan dolayı kasmıs olabılır normal şartlarda kasmaması lazım (oyuna girip ayarların ss ini alıcaktım bugun kapanıyordu beta serverlar sımdı hatırladım) üzüldüm şimdi
    benim sistem :
    phenom II x4 955 3.2ghz
    8gb ram
    HD 6850
    ...

bu sistemde medium ayarlarda oynayabılıyorum high denedim oynamak mumkun degıl biraz daha zorlasa slayt gosterısı gıbı olucak.
    sonuca gelirsek soyledıgınız sistemlerde normal şartlarda medium ayarlarda kasmadan akıcı bi şekılde oynanması lazım

sanırım yazılımsal sorun sendede war

• quote:

Orijinalden alıntı: stawn39

Hangi HD 6850 ekran kartın sapphire? powercolor? msı ? bence HD6850 ekran kartıyla high ayarlarda bu sistemde kasmaması lazım adamlar çok rahat 35-40 fps alıyorlarmış o yüzden sormak istedim :)

xfx hd6850 ekran kartı

ayarları high yapmıstım aa gibi şeyleri hep max yapmıstım ondan da olabılır kastı sonuc olarak high da suan oyuna gırıp deneyemıyorumda beta bitti
  • AA Max olarak kasar her baba yiğit ekran kartı o değerleri fazla oynatmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: stawn39

AA Max olarak kasar her baba yiğit ekran kartı o değerleri fazla oynatmaz yani

aa maxte kasmayacak kaç kart war ki zaten arkadaş sanmam ki öyle yapsın
  • denemediğim bir oyun olsa eyvallah diyeceğim. ama bu oyunu, ismimin altındaki sistemde oynuyorum kardeş. ve txaa haricinde hiç bir köşe yumuşatmayı yemiyor full ayarda. ayarları ve çözünürlüğü düşürürsen tabi takılmadan oynayabilirsin. bunu neden genel bir kıstas olarak belirtiyorsun ki? ve gtx 670 SLI düzeninde bile full ayarlarda 60 fpsyi göremeyen insanlar var. bu oyunda stabilite sorunu var. bunu sen kabullenmesen ne değişir ki?
  • Betadan gelen istatistiklere göre oyun çıktıktan sonra yama yayınlarlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

denemediğim bir oyun olsa eyvallah diyeceğim. ama bu oyunu, ismimin altındaki sistemde oynuyorum kardeş. ve txaa haricinde hiç bir köşe yumuşatmayı yemiyor full ayarda. ayarları ve çözünürlüğü düşürürsen tabi takılmadan oynayabilirsin. bunu neden genel bir kıstas olarak belirtiyorsun ki? ve gtx 670 SLI düzeninde bile full ayarlarda 60 fpsyi göremeyen insanlar var. bu oyunda stabilite sorunu var. bunu sen kabullenmesen ne değişir ki?

benim bişeyi kabullenip kabullenmemem hiçbir şeyi değiştirmez zaten ama kimileri extreme gamer bi bilgisayarda bile kasmadan oynayamadım diyor 1920*1080 açıp 24x aa mı yapacak yani ne bekliyorsun ben bu konuyu insanlar korkmasın diye açtım tartışılsın diye değil tartışacak bişe yok çünkü

• evet tartışılacak bir şey yok. oyunun optimizasyon sorunlu olduğu ve ekran kartı üreticilerinin, yeni sürücüler çıkararak bu olayın üstesinden gelmeye çalıştığı su götürmez bir gerçek zaten. Crysis 3, hitman, ve Assassin's creed 3 te bunun örneklerine rastlayabilirsin. optimizasyon sıkıntısı sadece bu oyunda yok yani.
  • quote:

evet tartışılacak bir şey yok. oyunun optimizasyon sorunlu olduğu ve ekran kartı üreticilerinin, yeni sürücüler çıkararak bu olayın üstesinden gelmeye çalıştığı su götürmez bir gerçek zaten. Crysis 3, hitman, ve Assassin's creed 3 te bunun örneklerine rastlayabilirsin. optimizasyon sıkıntısı sadece bu oyunda yok yani.

sonuç olarak ne kadar oyunda sıkıntı olsa dahi abartıldığı bir gerçek konu kilit...
  • abartı falan yoık arkadaşım. oyunda stabilite sorunu var
  • quote:

abartı falan yoık arkadaşım. oyunda stabilite sorunu var

ewet haklısın birader o yüzden adamlar i7 6870 ile açamıyorda ben yukardaki sistemle kasmadan oynuyorum zaten değil mi?
  • quote:

quote:

ewet haklısın birader o yüzden adamlar i7 6870 ile açamıyorda ben yukardaki sistemle kasmadan oynuyorum zaten değil mi?

bf3te ultra 1080p 60 fpsnin altına düşmezken, crysis 3 te tek bir köşe yumuşatma açamıyorum. bu benimle alakalı bir durum değil.
  • quote:

quote:

quote:

bf3te ultra 1080p 60 fpsnin altına düşmezken, crysis 3 te tek bir köşe yumuşatma açamıyorum. bu benimle alakalı bir durum değil.

sen olayı anlamamışsın ben kaliteden aadan afden bahsetmiyorum

yukardaki i7li arkadaş demişki sistem bu açamıyorum bu ayarları kısmayı akıl edememiş çünkü biz bilmediğimiz makineyi almayı severiz ya i7 alıyorda kullanmaktan aciz

sonrada oyun bunda bile kasıyor açamadım diyor etrafındakilere bak ben bununla açamadım sistemin buysa çalıştırmaz bile falan ayaklarında çok anlar gibi

kısmayı akıl etse al napacam derken açınca çok mutlu oldum uçak viranelerinin olduğu bi bölüm wardı orda mükemmeldi mesela sorunlar düzeltilince crysis 2 ile arasında pekte kayda değer farklılıkların kalacağını düşünmüyorum......

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.