Şimdi Ara

Crysis 3 Clan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Crysis 3 için Clan arıyorum nasıl gireceğim? Fena oyuncu değilim otomatik zırhla fena oynardım ama Otomatik Zırh kullananlar için acemi diyorlar ben de yavaş yavaş bırakıyorum. Ok , Gauss , direk favori silahlarımdır acaba nasıl girerim clanlara? Çok özeniyorum gerçekten

• favori silahın gaus ve ok sa biçok clana katılamassın.
  • derka82 D kullanıcısına yanıt
    o zaman kvolt. veya scar. bu arada sizin clan hile mi kullanıyor anlamadım ama yüksekten kaza alanına güç vuruşu yapacaktan o godfather denen yunanlı beni dsg ile tek vuruşta havada avlıyor . bunu hile olmadan yapamazsın herhalde sizin clan hile kullanıyor , sen dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakonazi -- 21 Ekim 2013; 16:27:12 >
  • Oyunu çekilmez yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Oyunu çekilmez yaptılar

maalesef hocam. grafikler falan hikaye , önce şu hile işini çözmeliler.
  • ben hile kullanmıyorum :D ve takım arkadaşlarımda, çok uzun zamandır beraberiz, dostum ama ön yargılı yaklaşma bizden daha iyi oynayan insanlarda var, ama hile kısmına katılıyorum crytek c2 de olduğu gibi bu oyunuda bıraktı hileci dolu ve bende sırf bu yüzden oynamıyorum, videomu gösterdim ama sanırım görmedin tekrar yükleyeyim benim ve godfadher'in videosunu, bir şey daha dsg 1 havada sen güç vuruşu yaparken eğer başına ateş ediyorsa avlar :D neyse ama eğer ikna olmuyorsan yapacak bişey yok, nekadar hileci varsa ................................ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derka82 -- 21 Ekim 2013; 2:11:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLEFİELD 1
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.