Bildirim
Crysis 3 Clan
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
favori silahın gaus ve ok sa biçok clana katılamassın. -
o zaman kvolt. veya scar. bu arada sizin clan hile mi kullanıyor anlamadım ama yüksekten kaza alanına güç vuruşu yapacaktan o godfather denen yunanlı beni dsg ile tek vuruşta havada avlıyor . bunu hile olmadan yapamazsın herhalde sizin clan hile kullanıyor , sen dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakonazi -- 21 Ekim 2013; 16:27:12 > -
Oyunu çekilmez yaptılar -
quote:
Orijinalden alıntı: ogunNnN
Oyunu çekilmez yaptılar
maalesef hocam. grafikler falan hikaye , önce şu hile işini çözmeliler. -
ben hile kullanmıyorum :D ve takım arkadaşlarımda, çok uzun zamandır beraberiz, dostum ama ön yargılı yaklaşma bizden daha iyi oynayan insanlarda var, ama hile kısmına katılıyorum crytek c2 de olduğu gibi bu oyunuda bıraktı hileci dolu ve bende sırf bu yüzden oynamıyorum, videomu gösterdim ama sanırım görmedin tekrar yükleyeyim benim ve godfadher'in videosunu, bir şey daha dsg 1 havada sen güç vuruşu yaparken eğer başına ateş ediyorsa avlar :D neyse ama eğer ikna olmuyorsan yapacak bişey yok, nekadar hileci varsa ................................ :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derka82 -- 21 Ekim 2013; 2:11:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X