Şimdi Ara

CRYSİS 3 DİRECTX CÖZÜMÜ BULUNDU !!! (NOT: DENENMEMİŞTİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
33.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar size güzel bir haberim var diyebilirmiyim bilemiyorum ama birşeyler buldum .. ŞİMDİ bildiğiniz üzere Crysis 3 Directx 11 destekli ekran kartı istemektedir.. Cevat yerlinin bu konudaki yaptığı acıklamada crysis 3 ü dx 10 , 10.1 kullanıcılarının oynamak istemesinin bir hayal olabiliceğini sölemişti .. yinede göz önünde bulundurulacak dermişcesine birşeyler acıklamıştı . ve tahmin ettiğiniz gibi bu ekran kartı firmalarıyla anlaşılmış bir harekettir.. lakin ki neredeyse tüm oyunlar yani ubisoft R.G mechanic gibi yapımcılar herzaman oyunlara Dx 10 veya dx 9 bile koymuşlardır.. bunun sebebi herkezin gönül rahatlığıyla alıp oynayabilmesi icindir.. Crytek in yapıtığı iş sadece daha fazla kazanıp , dx10 patchi sonradan yapıp 2 türlüde kazanmak istemesidir .. peki siz bu yama icin 1 veya 2 yıl bekleyebilcekmisiniz ???

elbette hayır Bende sizler icin araştrmalar yaptıK ve BİR DX10,, DX10.1 PATCH BULDUK .!!!!! EVET başlıkta belirtildiği gibi denenmemiş bir patchdir Eğer neden denenmediğini sorarsanız . ekran kartım dx 11 desteklemediği icin crysis 3 alma gereği duymamıştım .. patch elimde ama oyun olmadan ne yapılabilirki
    evet size patchi vaad ediyorum kardeşlerim .. sizin tek yapmanız gereken calışıp calşmadığı konusunda bilgilendirme yapmanızdır !!!

patch virülere karşı taranmış ve onaylanmıştır.. rar şifresini bulmak icin en az 6 saatimi harcadım .. FAKAT DEĞERDİ . Belki ...

LİNK :http://www.megafileupload.com/en/file/398074/Crysis-3-DX10-Hack---March-1st---UPDATE-rar.html

not: please wait i bekleyiniz ve download a tıklayınız .. garip bir yükleniş tarzı var ama unutmayın virüslere karşı taranmış olup herhangi bir tehdit bulunmamıştır..

ŞİMDİ GELELİM RAR ŞİFRESİNE : hx!15a24.b dikkatli kopyalayın aksi taktirde hata verebilir ..

YAMA HAKKINDA BİLGİLER : DİRECTX 11 ZORUNLU MODUNU KALDIRIYOR..

YÜKLEMESİ : 1) Rar dosyasından cıkardıktan sonra icinde bulunan tüm dosyaları crysis 3 oyununun icine atınız ..

2) crysis 3 ün icine attıktan sonra install a tıklayınız .

3) ordan normal pc ise yani kasa vb türü 1 e basıp enter e tıklayınız.

4) eğer leptop türü bir pc e sahipseniz 2 e basıp enter e tıklayınız .

Evet arkadaşlar benim tüm bildiklerim bunlar yüklemesinin devamını bilmememle birlikte oyunu acıp acmıcağıda belli değil

herneyse bende BELKİ diyerekten bunu bulmak icin haftalarca ugraştım .. BU DOSYAYA GÜVENİP GÜVENMEMEK TAMAMİYLE SİZE KALMIŞTIR . HERHANGİ BİR SORUN

OLCAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM . EN FAZLA YA CALIŞMAZ (etki etmez)

ÖNEMLİ NOT : BEYLER BU PATCHİN İCİNDEKİLER DOĞRU YADA YANLIŞ OLABİLİR.. AMA SONUCTA İCİNDE BUNLA ALAKALI ŞEYLER VAR. FAKAT NEREDE YÜKLENMESİ GEREKTİĞİNİ BULAMADIM. HERNEYSE EĞER BİR CÖZÜM BULURSAM BİLGİLENDİRİCEM.. OYUNUN KÖK DOSYASINA ATMAMIZ GEREKİYOR. AMA KÖK DOSYASI NEREDE...

Calışırsa bana bi teşekkür yeter . calışmassada canımz saolsun millet.. ya aylarca bekleriz cıkarırlar diye YA DA yıllarca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cortexd -- 31 Mart 2013; 21:16:51 >

• Eyvallah kardeşim artı teşekkürünü verdim.

Şaka şaka kandırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 30 Mart 2013; 1:05:08 >
  • Eyvallah Dostum Denedim Ama Malesef Olmadı Eline Sağlık Yinede
  • oyunun icine attıktan sonra install a tıklayıp 1 e basıp enter a basmak şarttır . (yeni eklendi) Calışcağını bende zannetmiyordum zaten ama yinede denemek lazım . ya acarsa diye
  • İnsanlara anket doldurması için hazırlanmış sahte dosyalardan biri buda. Mesela internette hiç olmayan birşeyi ararsınız karşınıza böyle anket doldur dosyanın rar şifresini al türü dosyalar çıkar onlar sahtedir aynı bunun gibi. Zaten böyle birşey olsa her sitede çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cortexd

oyunun icine attıktan sonra install a tıklayıp 1 e basıp enter a basmak şarttır . (yeni eklendi) Calışcağını bende zannetmiyordum zaten ama yinede denemek lazım . ya acarsa diye

Ben seni tanıyom sen mersindenmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: cortexd

oyunun icine attıktan sonra install a tıklayıp 1 e basıp enter a basmak şarttır . (yeni eklendi) Calışcağını bende zannetmiyordum zaten ama yinede denemek lazım . ya acarsa diye

Ben seni tanıyom sen mersindenmisin ?

Yok kardeşim mersinli değilim ama gitmişliğim vardır. aslen Eskişehirliyim . ben seni tanıyom derken =?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim. ama denedim olmuyor neredeyse açılacak sandım ama olmadı maalisef...
  • arkadaşlar en az bu yamayı 300 400 yapan var baktm .. biz nie yapamıorz .s bide acıklama yazmıolar u.u tm bi kac kşi teşekkür etse anlarz yalan yanlş bi patch ama baya bi kşide teşekkür etmiş .. bilmiorm arkler biraz araştrma yapın ve nereye yükleneceğini bulun .
  • Genellikle herkesin beklediği dosyalar bilinen yerlerde ve şifresiz olarak yayınlanır. Profesyonel kişilerin paylaştığı şifreli dosyalar %99 ihtimalle amacına hizmet etmeyen reklam veya sisteme ajan sızdırma amaçlıdır. Bunlardan uzak durun. Geri kalan %1 ihtimal ise amatörlerin paylaştığı amacına hizmet eden dosyalardır, nedensiz yere heyecanla dosyasına şifre koyupda paylaşır onlar dediğim gibi amatörler. İşe yaradığı bilinen dosyalar belirttiğim gibi birden fazla yerde bulunma ihtimali kuvvetle mümkündür.

Kullananlara geçmiş olsun büyük ihtimalle keylog vb. uygulamalar bilgisayarınıza sızmış bulunmaktadır. Önemli bilgiler barındırıyorsa kredi kart bilgileri ve maddi değeri olan diğer hesaplar gibi sisteminizi elden geçirmenizi öneririm.
  • çalışmadı
  • indirmeyin boşuna =D

içindeki program android root'luyorsdfsd

edit: kök dosya dediğin şey "kök klasör". o da oyunun kurulu olduğu yer demek oluyor. başka şey kurarken aklında kalsın. dosya ve klasör farklı şeylerdir bir de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astus -- 23 Nisan 2013; 15:53:01 >
  • üsteki arkadaş birşey biliyormuş gibi konuşmuş. doğru söleyebilir ama ben size herhangi bir tehdit olmadığını sölemiştim. zaten yüklemeye tıklandığında 1 dosyayı bulamadığı icin hicbirşey olmuyor. o yüzden sisteminize virüs,yazılım,program bulaşmamştır. yapcak birşey yok sadece siliceksiniz o kadar. bu patchinde cıkcağını sanmıyorum . crytekden pek beklemeyin. daha yeni oyunlar cıkcak zaten. başka oyunlara yönelirsiniz. zaten tek dx 11 destekli ekran kartı isteyen crysis 3 başka bir oyunlarda öle bir sorun yoktur(şuan için).zamanla neler olacağı bilinemez ama teknolojiye ayak uydurmamız şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cortexd -- 8 Mayıs 2013; 16:23:13 >
  • İnanmayın böyle şeylere. DX 11 destekleyen ekran kartı şart.
  • reserved. Birazdan deniyorum.

Edit: Yine aynı, kafayı yiyeceğim. Yine de teşekkürler. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidn -- 9 Temmuz 2013; 11:09:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.