Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

CRYSİS 3 DİRECTX HATASININ SONU YOKMU :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi crysis 3 ü sadece directx 11 destekleyen ekran kartları calıştırabiliyor . Bizimde rahatsız olduğumuz gibi başkalarıda rahatsız olabiliyor. Eğer directx 10 destekleyen ekran kartlarıda acsın diyorsanız aşağıdaki linke tıklayın . Yapmanız gereken sadece isminizi (sallamasyon olabilir) soy adınızı (sallamasyon olabilir) , e-postanızı ve birde bulunduğunuz ülkeyi ( sallamasyon olabilir ) yazarak oylamaya katılıyorsunuz .Yaptığınız oylama ile şu mesajı otomatik olarak gönderiyorsunuz .

Please have Crysis 3 on PC support DX 10/10.1 GPU's, so I can purchase and play the game.
    Lütfen crysis 3 ün pc olaraktan dx 10/10.1 gpunun acmasına olanak sağlayın . ben acabileyim ve oyunu oynayabileyim .

(ceviride hata mevcuttur ama anlatılmak istenen bu)

site :https://www.change.org/petitions/crytek-have-crysis-3-support-dx-10-10-1#share

Evet arkadaşlar eğer crysis 3 ü basit bir ekran kartı sorunu icin oynamamak isterseniz secim sizindir . Oylamaya 10bin(sanırım belki muhtemelen) kişi daha katılırsa crytek bu patch i
    cıkaracaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cortexd -- 12 Nisan 2013; 12:48:54 >

• Şimdi bu ekran kartı işi ekran kartı firmaları ile anlaşmalı yapılmış bişiy ne kadar çok kişi olursa olsun crytek çıkarmaz patch'ı zarar ederler + anlaşma iptal olur bu riskleri göze alır mı sence kardeşim ?
  • up up up
  • Bunun ne faydası olacak. Grafikler dx11e göre hazırlanmış. Adamlar baştan heryeri santim santim dx10a göre yenidenmi hazırlayacaklar. Yapacak birşey yok zamanında bende çoğu oyunu oynayamıyordum oynamayıncada bişey olmadı gerçi şuan crysis 3ü ultrada oynuyorum orası ayrı

Eğer oynamak istiyorsanız yeni sistemleri almak zorundasınız hayatın kuralı bu her konuda bu böyle. O araba 500 basıyo benimkide bassın yeni araba almıyım, ps3üm yok o oyunu ps2yede çıkarın, windows 7im yok o programı xpyede yapın gibi düşünceler sizin zihninizi yormaktan başka birşeye yaramaz. Bu siteyle uğraşmanında faydası olmaz.
  • Oylamaya katılın son yorumda arkadaş bidahamı uğraşcaklar demiş uğraşıcak bişe yok cryengine 3 ü bende kullandım dx10 ve 11 seçimleri var maplerde crytek sadece seçip yüklemesini bekliycek okadar.
  • dx10 yaması çıkartırsanız i..siniz diye yazdım
  • arkadaşlar bu son derece yasal bir işlem adamlar şart koymuş . 1 bin kşi eğer bu patch i isterse bu durum göz önünde bulundurulacakmış . elinizden gelen desteği verin . ve diretcx destekli patch hazırlamak zor değil zaten . oyunun directx 10 veya 11 ayarını kapalı tutmuşlardır muhtemelen . o yüzden zaten hic acmayıp hata veriyor . yapacakları zor bir iş değil . ve herkezin iyi bir sisteme maddi gücü yetmeyebilir . bana kalırsa tam desteklersek en azından baya bir kşi bu duruma sevinir ve neredeyse her oyunu oynamışlığım var bi tek crysis 3 te hata karşıma cıkmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cortexd -- 2 Mart 2013; 21:20:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl açıldı
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar bu terslikte bi işlik var işi cavurlara bırakıyoruz . hayırlısı neyse o olsun . biz elimizden geleni yapalım . gerisini yetkililer düşünsün .. uplamaya devam ... 10 bin kişi daha lazım diye görüpte vaz gecmeyip uplayanlar eninde sonunda kazanan olacaklar .!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cortexd -- 2 Mart 2013; 21:57:53 >
  • TÜM OYUNLARI 1920X1200 ÇÖÜZÜNÜRLÜKTE FULL AYARLARDA OYNAMAKTAYIM KART -GTX 295 2 GB 896 BİT- SIRF BU OYUN İÇİN ALT SEVİYE DİRECTX 11 DESTEKLİ 128 - 256 BİT KART ALIP 1280X1024 AYARLARDA OYNAMAK İNSANIN CANINI SIKIYOR PATCH ÇIKMAZ İSE BEKLERİM İLERDE KART DEĞİŞİNCE OYNARIM
  • 4wc6hutmmu emum5e jm 53j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 1 Mayıs 2013; 15:29:52 >
  • Sadece yeni konuma bakmayı deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bunun ne faydası olacak. Grafikler dx11e göre hazırlanmış. Adamlar baştan heryeri santim santim dx10a göre yenidenmi hazırlayacaklar. Yapacak birşey yok zamanında bende çoğu oyunu oynayamıyordum oynamayıncada bişey olmadı gerçi şuan crysis 3ü ultrada oynuyorum orası ayrı

Eğer oynamak istiyorsanız yeni sistemleri almak zorundasınız hayatın kuralı bu her konuda bu böyle. O araba 500 basıyo benimkide bassın yeni araba almıyım, ps3üm yok o oyunu ps2yede çıkarın, windows 7im yok o programı xpyede yapın gibi düşünceler sizin zihninizi yormaktan başka birşeye yaramaz. Bu siteyle uğraşmanında faydası olmaz.

Diyosun da konsollarda Crysis 3 dx 9 ile çalışıyo bilmiyosan konuşma

• patch i bulduk !! da bi poha yaramıyor

bi girip bakın isterseniz ...http://forum.donanimhaber.com/m_73403326/tm.htm

• e54ysvtdk ö tdöutdu ke57k e57k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 1 Mayıs 2013; 15:26:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.