Şimdi Ara

CRYSİS 3 Grafik Saçmalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ilk önce sistemimin özelliklerini veriyim sonra konuya giricem.

amd fx6100 bulldozer işlemci.
    8 gb ddr-3 1333 mhz ram
    asus eah 6850 DDR5 ekran kartı

bu sistemim oyunun orta ile yüksek arası olan grafiklerini rahatlıkla karşılıyor fakat benim sorunum oyundayken seslerin kesik ve 2 lemeli ayriyetten grafik ayarları en düşük olmasına rağman ve fps'yi en az 35 göstermesine rağmen oyun aşırı kasıyor,takılmalar ve donmalar yaşıyorum. bunun çözümü yok mu ???

• Valla hacı crysis 3 öyle sorunluki hangi soruna çözüm bulacağız bilmiyorum : ) Sen o sistemle nasıl kasıyor : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckham0723 -- 28 Şubat 2013; 22:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmaniacX95

Öncelikle merhaba ilk önce sistemimin özelliklerini veriyim sonra konuya giricem.

amd fx6100 bulldozer işlemci.
    8 gb ddr-3 1333 mhz ram
    asus eah 6850 DDR5 ekran kartı

bu sistemim oyunun orta ile yüksek arası olan grafiklerini rahatlıkla karşılıyor fakat benim sorunum oyundayken seslerin kesik ve 2 lemeli ayriyetten grafik ayarları en düşük olmasına rağman ve fps'yi en az 35 göstermesine rağmen oyun aşırı kasıyor,takılmalar ve donmalar yaşıyorum. bunun çözümü yok mu ???

ekran kartını güncelle hocam bende 7870 oc var güncelledim düzeldi
  • Benim sistemde de fps oranı düşük oyun da gerçektende sorun var.

Edit benim kartın güncel sürümü çıkmış bi indireyim bakalım farkedecekmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 28 Şubat 2013; 23:07:47 >
  • O sistemle 1080P orta ayarlarda rahat oynamanız lazım fakat Crysis 3'te garip takılma sorunları var 30-40Fps'lerde bile slow-motion tadı veriyor bazen..Yama beklemekten başka çare yok (Gerçi çıktı ama Multiplayer'a yönelik o)
  • valla catalyst 13.1 sürümünde bakıoyorumda siteden son sürümmüş. yani yapıcak başka bişi yok gibi yama bekliycez bu sorun sadece bendede değil gördüğüme göre
  • tamam arkadaşlar sorunu buldum :D işlemciyi overclock yapmıştım unutmuşum 4.0ghz'de o yüzden yapımuş :D varsayılana döndürdüm kasma kalktı yüksek ayarlarda 35-45 fps arası oynuom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.