Şimdi Ara

crysis 3 için ekran kartı yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar crytek sayesınde ekran kartı almak zorundayım sparkle 9600gt 2gb 256bit ddr2 ekran kartım var ama dx11 olmadıgı ıcın crysıs 3 oynayamıyorum butun oyunları sorunsuz oynadım bunun daha ıyısı tavsıye edebılecegınız ekran kartı varmı fazla uçuk olmasın maksımum 200 250 cıvarı sımdıden tsk ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago1990 -- 26 Şubat 2013; 12:37:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sago1990

slm arkadaslar crytek sayesınde ekran kartı almak zorundayım sparkle 9600gt 2gb 256bit ddr2 ekran kartım var ama dx11 olmadıgı ıcın crysıs 3 oynayamıyorum butun oyunları sorunsuz oynadım bunun daha ıyısı tavsıye edebılecegınız ekran kartı varmı fazla uçuk olmasın maksımum 200 250 cıvarı sımdıden tsk ederım

Haftasonu indirimiyle vatandan 220 liraya hd7770.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93923
    veya hafta sonu vatan ındırımı ıle
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

fıyat konusunda bıraz fazla geldı ama 100 200 arası takılmadan oynayabılecegım ekran kartı varmı

• quote:

quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93923
    veya hafta sonu vatan ındırımı ıle
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

fıyat konusunda bıraz fazla geldı ama 100 200 arası takılmadan oynayabılecegım ekran kartı varmı

Alıntıları Göster
    hd7750 altı kartlarla o oyun bıraz zor malesef

• quote:

hd7750 altı kartlarla o oyun bıraz zor malesef

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_71723752/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

http://forum.donanimhaber.com/m_71723752/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Alıntıları Göster
    yani 200 tl cıvarında bır mıktar cıkarıcaz desene burdan crytek e slmlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani 200 tl cıvarında bır mıktar cıkarıcaz desene burdan crytek e slmlar

Alıntıları Göster
    Crysis 3 oynanıcaksa full ayarlarda oynamadıktan sonra önemi yok bence en az 7970 gerek...Ben 7950 ile bile tatmin olmadım Fazla abarttım galiba ama Crysis gibi bi oyunda fullde oynanır beee

• quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

Crysis 3 oynanıcaksa full ayarlarda oynamadıktan sonra önemi yok bence en az 7970 gerek...Ben 7950 ile bile tatmin olmadım Fazla abarttım galiba ama Crysis gibi bi oyunda fullde oynanır beee

full detay ile low un arasinda neredeyse hicbir kalite farki olmadigini biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

full detay ile low un arasinda neredeyse hicbir kalite farki olmadigini biliyor musun?

o nedemek usta ben birşey anlamadım

• quote:

Bencede. Öyle zevki çıkar heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Bencede. Öyle zevki çıkar heralde.

Alıntıları Göster
    Hiç crysis 3 fps konusuna bakmadınız mı arkadaşlar gelmiş hd 7770 öneriyorsunuz adam gtx 680 sli ile 50-70 arası fps alıyor saçmalamayın o oyuna ekran kartı alınırsa paran varsa gtx 690 alınır başka fayda etmez ha orta oynarım diyorsan en az bi hd 7950 alman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

Hiç crysis 3 fps konusuna bakmadınız mı arkadaşlar gelmiş hd 7770 öneriyorsunuz adam gtx 680 sli ile 50-70 arası fps alıyor saçmalamayın o oyuna ekran kartı alınırsa paran varsa gtx 690 alınır başka fayda etmez ha orta oynarım diyorsan en az bi hd 7950 alman gerek

sende cevap yazdıgın konuyu hıc okumadınmı adam 9600gt var oyunu ACAMADIM dıyor ve 200-250 lıraya oyunu acacak kart ıstıyor bızde bılıyoruz kart onermesını
  • quote:

quote:

sende cevap yazdıgın konuyu hıc okumadınmı adam 9600gt var oyunu ACAMADIM dıyor ve 200-250 lıraya oyunu acacak kart ıstıyor bızde bılıyoruz kart onermesını

Konu zaten maşallah iki saniyede çift gpu kartlara kadar geçmiş.Olmadı Titan al deyip çıkacaklar işin içinden :D

• quote:

Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz ama ortada birkaç ayrıntıyı atlamamak lazım.Birincisi oyun patchlenmedi,ileride çıkabilecek patchlerin performans artışına etkisi muhtemelen iyi yönde olacaktır.İkincisi bu adam monitörünü yazmamış diyelim adam 19 inç lik monitörle oynuyor,bu adam 7970 alsa,alabileceği verim kısıtlı kalacaktır,ayrıca çok yüksek ile orta ayarlar arasında aşırı farklar olmadığınıda belirteyim,sırf hepsini sona alalım fps de 80 olsun diye çabalarsak,donanım firmalarının ekmeğine yağı iki kat sürmüş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz ama ortada birkaç ayrıntıyı atlamamak lazım.Birincisi oyun patchlenmedi,ileride çıkabilecek patchlerin performans artışına etkisi muhtemelen iyi yönde olacaktır.İkincisi bu adam monitörünü yazmamış diyelim adam 19 inç lik monitörle oynuyor,bu adam 7970 alsa,alabileceği verim kısıtlı kalacaktır,ayrıca çok yüksek ile orta ayarlar arasında aşırı farklar olmadığınıda belirteyim,sırf hepsini sona alalım fps de 80 olsun diye çabalarsak,donanım firmalarının ekmeğine yağı iki kat sürmüş oluruz

Alıntıları Göster
    Önceki sene ve geçen sene başında BF3 için ekran kartı önerisi istenirdi. Şimdi de Crysis 3 için isteniyor.
    O bütçeyle Crysis 3 için ekran kartı olmaz tabi, o da ayrı konu.

• quote:

quote:

önerdiğiniz kartta para etmez artık bekle kardeşim biriktir paranı diyeceğinize hemen bunu al diyorsunuz şimdi beklet o paranı en azında bir 7850 alana kadar beklet

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

quote:

önerdiğiniz kartta para etmez artık bekle kardeşim biriktir paranı diyeceğinize hemen bunu al diyorsunuz şimdi beklet o paranı en azında bir 7850 alana kadar beklet

Alıntıları Göster
    Şimdi istek 200-300 arasında kart istiyorum arkadaşlar diye gelince,para biriktirme fikrini otomatik olarak arkaplana atıyorsun,çünkü istek alma yönünde.Aslında senin söylediğin en mantıklısı bugün 300 dersin,bir ay sonra 600 e yükseltir öyle alırsın veya 500,sonuçta alınan ekran kartı sadece oyunu açsın gerisi önemli değil olarak düşünülmemeli,neticede ekran kartı fiyatları günümüzde uçuk miktarlarda seyrediyor en azından 2-3 sene arası götürebilecek bir kart olması düşünülerek alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kafam oyle karma karısıkkı butun oyunları rahat oynadım ama bu crysıs 3 dx 11 ıstedıgı ıcın oynayamıyorum sparkle 2 gb 256 bit ddr2 9600 gt ekran kartım gıbı oynayabılıcegım yada bıraz ıyısı fazla ucuk olmayan bı kart varmı oyle full ayarlarda oynayan bırısı degılım

• quote:

kafam oyle karma karısıkkı butun oyunları rahat oynadım ama bu crysıs 3 dx 11 ıstedıgı ıcın oynayamıyorum sparkle 2 gb 256 bit ddr2 9600 gt ekran kartım gıbı oynayabılıcegım yada bıraz ıyısı fazla ucuk olmayan bı kart varmı oyle full ayarlarda oynayan bırısı degılım

Alıntıları Göster
    Crysis 3 gerçekten ekran kartı aldırmaya değmeyecek bir oyun diye düşünüyorum.Grafikten ibaret ve bu grafik te günümüzün 5k+TL lik sistemlerini bile ''Gereksiz'' yere zorluyorsa vardır bir sorun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.