Şimdi Ara

Crysis 3 vs Dead Space 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler. Bf3'ü aldım. Çok süperdi ve bir oyun daha alacağım. Alınmaya değer mi ikisi de. Eğer değerse hangisini almalıyım. Soru açık???

• Dead Space 3 eski havasında değil bu oyunda. Crysis'e de öyle denilebilir ama illa almak istiyorum dersen Crysis derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Dead Space 3 eski havasında değil bu oyunda. Crysis'e de öyle denilebilir ama illa almak istiyorum dersen Crysis derim

Bende bu yönde düşünüyordum ama dead space'i de çok övenler vardı. o yüzden bir sorayım dedim. cevap için teşekkürler
  • crysis multiplayeri yeter bence hikaye modu zaten bir başka güzel
  • valla ne crysis oynadım ne dead space ama dur ben yazın sistemi alayım oyun arşivi yapcam....

crysis 3 al derim ben video vs vs....baktım çok iyi görünüyor
  • Tartışmasız Crysis 3.
  • tabiyki tartışmazıs crysis serisi deaddan daha iyi ama cryssis 3 de nasıl prophetin içinde olurki giysi son bölümün sonunda öle gösteriyo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3217

tabiyki tartışmazıs crysis serisi deaddan daha iyi ama cryssis 3 de nasıl prophetin içinde olurki giysi son bölümün sonunda öle gösteriyo :D

arkadaşım oyunu bitirmeyenler var sonunu neden söylüyosun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3217

tabiyki tartışmazıs crysis serisi deaddan daha iyi ama cryssis 3 de nasıl prophetin içinde olurki giysi son bölümün sonunda öle gösteriyo :D

Amacınız neydi anlamadım ? Tamam Spoiler verdiniz.
  • bence dead space biraz daha silah olsun korku olsun daha güzel yapsalardı bu oyundandaha üstün olurdu zaten ea nın bi forum sitesinde görmüştüm nanosuit ile ısaac in üstündeki rig karşılaştırıyorlardı hemen hemen aynı çıkıyordu
  • dead space 3 alma
  • İkisini de alma. Hikayesini merak ediyosan C3 al tabi ama Dead Space 3 çok gereksiz rezil bi oyun.Yarın Tomb Raider çıkıyo güzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

dead space 3 alma

hocam oyunun videolarına baktım gayet güzeldi. Arkadaşım da dead space3 çok güzel dedi. Neresi kötü oyunun. Ona göre seçim yapacağım son ve kesin olarak???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.